Lidičky, není to ještě tak špatné
Ilustrační foto: pixabay.com

Lidičky, není to ještě tak špatné

6. 10. 2020

Vážení íčkaři,

posílám odkaz na video, abych vás tak trochu odpoutala od této zvláštní doby, kdy večer platí cosi jiné než ráno, kdy lidé slovně útočí jeden na druhého, jedni nebudou a nebudou nosit roušky. A do toho všeho ještě volby, a protože jde zase jen o teplá, dobře placená  místečka, tak lidská nenávist, zloba, nevraživost,pomlouvání není mnoha lidem cizí. Zvláště pak těm, co soupeří o moc.

Video vám ukáže, že dobří lidé ještě nevymřeli. Že je ještě dosti těch, kteří neváhají pomoci dalším živým tvorům, bez kteých by tato země byla značně ochuzena. Mnohdy i tak trochu riskují až za hranici vlastního života. Chci jim poděkovat, škoda nejen každého lidského života, ale i života zvířat, i když, dle mého názoru, lidský život má vždy prioritu.

A protože mi díky silné alergii nebylo dáno žít např. s nějakým psem, či jiným zvířetem, o to víc je snad miluji a hlavně   mě baví fota a videa se zvířaty.

Tady, v tomto článku chci poděkovat všem, v jejichž životě je kousek místa nejen pro jejich mazlíčky, ale i pro ty, které jsou v útulcích, nikdo je nechce a hlavně, někdo je odložil ,v horším případě odhodil  a to jen a jen díky svému nezodpovědnému chování.

Na chvilinku se soustřeďte na video a ocitnete se zcela mimo realitu.

 

Hezké dny

příroda
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
Narazila jsem na toto video a s dojetím si ho prohlédla.Zvířata jsou vděčná a dávají to člověku najevo.Umí dávat lásku,nikdy člověka nezklamou.
Hana Šimková
Tak s tím souhlasím , zvířata mám ráda.
Jaroslava Handlová
Podobné filmy sleduji s napětím. Vždy mne potěší, když se záchrana zdaří. Radost z toho, že kdo může a umí pomoci také zvířatům, která by jinak zahynula, mě naplní takovým blaženým pocitem, že dobří lidé ještě žijí.
Hana Nováková
Vážení, já věděla, že článek nejen potěší, ale i dokáže, že mezi íčkaři je dosti těch, kteří svoji lásku rozdělili mezi lidi a nejen mezi své psí či kočičí mazlíčky, ale i mezi ty, které nikdo nechce a tak svůj život žijí po útulcích. Ještě jednou, jim patří mé poděkování a víra v to, že i v této činnosti budou nadále pokračovat. Přeci každý ví, že je velmi tenká hranice mezi láskou člověka a zvířete a někdy i zíráme, jak např.šelmy dokáží mít rády člověka, který jim třeba zachránil život tím, že jim jen dal nažrat a další a další případy. Jen je třeba mít na zřeteli, že v každém případě jde a půjde vždy na prvním místě o život člověka, pak až zvířete. Přeci jen …. Děkuji vám všem.
Dana Puchalská
Hani, to jsou opravdu nádherná videa. Děkuji moc.
Soňa Prachfeldová
Krásné díky
Eva Mužíková
Hanko, tak tohle je i pro mne silné kafe. Takovéto příběhy mne dojímají. Jsem ráda, že patřím k těm, kteří se snaží pomáhat.
Jindra Hubačová
Haničko, krásné. Děkuji.
Anna Potůčková
Moc za tento článek děkuji. Naše rodina je zvířatamilující a máme tu celkem s dcerou 7 psů. 2 psi a zrovna ti největší přišli k nám z útulku. Postarala se o to dcera. A jsou i oni úžasní, rádi se mazlí a vyžadují naši pozonost. Je mně vždy líto těch zejména domácích zvířat, která jsou týraná. A pak mám ještě jeden postřeh. Že někteří lidé by se od nich lásce mohli učit!
Jana Petlachová
Krásné a dojemné. Děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.