Fejeton: Máme věřit internetu?
Ilustrační foto: pixabay.com

Fejeton: Máme věřit internetu?

17. 11. 2020

Zase tu máme milé usměvavé zářijové ráno. Sluníčko svítí, větřík si jen tak pohrává s listy javorů, kterých mám před okny celou řadu.

Probudila jsem se a nic mě nebolí, ale nejsem mrtvá, tak jak se říká, že když nás v tomto věku nic nebolí, tak jsme mrtví. Naopak jsem živá až  moc. Díky. A  přemýšlím, co dnes budu dělat. Nemám nic zvláštního v plánu, nikam nejdu, a tak budu psát.

Teď řeším dilema, udělat si před snídaní vodu s citronem, jako jindy, nebo jak teď někdo radil na internetu vodu s jemně nasekaným česnekem. Proč ta změna? Že by kvůli koronaviru? Kdybych se tak mohla zeptat "koronavire, co je ti nepříjemnější -citron nebo česnek?" Věděla bych hned. Je to jenom mrňavý vir, sice škodí, ale nemluví. Tak se musím rozhodnout sama. citronovka sice škodí na zuby-prý, ale jinak mi dělá docela dobře. Tahle česneková voda  musí být docela nechutná, tak s tím česnekem si uvařím raději česnečku nebo bramboráky a budu koronavir ničit pro mě chutněji.

Ale teď další problém. Dát si k snídani kávu nebo čaj či něco jiného? Zase ten internet. Jsou tam často protichůdné informace a zprávy. Jedna o tom, že káva prospívá, jiná zas, že není dobré pít kávu zejména ráno.  "A teď babo raď! " Než jsem chodila na internet, tyto starosti jsem neměla, a teď mám z toho zamotanou hlavu. Pak, že technika pomáhá...

Nu což, budu se řídit tím na co mám chuť a ty internete si říkej dál, co chceš !

 

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.