Objevte krásu umělé kůže
FOTO: Bubulakovo.cz

Objevte krásu umělé kůže

17. 11. 2020

Milujete šití a vyrábění nových věcí? Aby ne, vždyť z moderních materiálů může vzniknout prakticky cokoli. Jednat se může o opravdu hodně zajímavé záležitosti. Velmi důležité je především narazit na ten správný materiál, který vám to umožní. Naším tipem je umělá kůže.

Umělá kůže dokáže doslova a do písmene divy. O jaký materiál se vlastně jedná, jaké jsou jeho přednosti a co všechno se z něj dá ušít? To vám prozradíme v následujících řádcích.

Dokonalá náhrada kůže

Ač by se mohlo zdát, že pravá kůže je jedinečná a nic se jí nemůže přiblížit, opak je pravdou. Umělá kůže to bezesporu zvládne. Vyznačuje se tím, že není citlivá na sluneční záření, vodu ani nejrůznější nečistoty. Můžete si být jistí tím, že oděvy z ní ušité něco vydrží. Oproti pravé kůži se mnohem jednodušeji čistí a cenově se pohybuje úplně někde jinde. Je mnohem levnější. Rozdíl ve vzhledu obou materiálů nemáte šanci na první pohled postřehnout. 

Jak vzniká umělá kůže?

Jedná se o dvouvrstvý materiál, který se vyrábí tak, že se na podklad nanáší vrstva polyuretanu. Tímto podkladovým materiálem bývá nejčastěji bavlněná nebo umělá tkanina. Ta se prodává v různých velikostech. Tradiční je umělá kůže metráž. Nechat si můžete ustřihnout tolik materiálu, kolik budete chtít. Záleží na tom, co ve finále budete chtít vyrábět. Alternativ máte na výběr opravdu spoustu. 

Co se z umělé kůže nejčastěji šije?

Je jen na vás, co budete chtít z tohoto pozoruhodného materiálu vyrobit. Hodně oblíbené jsou například kabelky, bundy, tašky, peněženky a mnoho dalšího. Za zmínku určitě stojí také obaly na mobil. Ty tak získají opravdový punc originality se vším všudy. Umělou kůži najdete v mnoha barevných podobách v eshopu Bubulakovo. Už víte, co si z tohoto materiálu příště ušijete?

hobby vybavení bytu
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.