Strašidlo komunismu obchází Evropu pod covidovou rouškou
Ilustrace: pixabay.com

Strašidlo komunismu obchází Evropu pod covidovou rouškou

18. 12. 2020

Babišovo "ANO" jsou zakuklení kryptokomunisté. A jako narušitelé a pátá kolona s jasně totalitárními znaky neztrácejí čas s likvidací demokracie v naší zemi. 

Důkazem je jasná snaha o likvidaci živnostníků a malého rodinného podnikání. Vláda sice svádí uzavírání malých provozoven na coronavirus, ale je nad slunce jasnější již z předchozí první vlny covidu, že malé místní provozovny neuzavřela nikoli kvůli riziku šíření viru (pokud nechala ty mamutí, nadnárodní obchodní řetězce otevřené), ale kvůli tomu, aby mohla mít kontrolu nad tím, že po vyhubení českého středního a malého podnikání, lidem nezbyde, než se nechat zaměstnat v otrockém pracovním procesu ve firmách, které vlastní a ovládá např. holdig Babišovy rodiny a jeho švagrů.

Likvidace středního stavu za Babiše se u nás děje přesně v kontextu totalitních zájmů těch, kdo vládnou. Sám Babiš, jakožto pozitivně lustrovaný spolupracovník s StB a kádr minulého komunistickeho režimu, je rovněž jasným důkazem, že v této zemi stále vládnou komunisté, pouze pod jiným logem. 

 Fakt, že v České republice nebyla po 89' zakázaná KSČ, a že se jí dovolilo pouze přejmenovat na KSČM a existovat v parlamentních strukturách dál, je největším selháním a důkazem, že nikdy ani o změnu totalitárního systému v demokratický ani nešlo. A dnes sklízíme shnilé plody této prohnilé ideologie. Začalo Babišovym trikem jeho kontroly nad malými podnikateli pod zástěrkou EET, a končí uplným uzavřením, a tudíž likvidací živnostníků. 

Nepřipomíná vám to něco? Jistě. Rok 1948! Již vyzkoušená a léty prověřená metoda diktatury českých a moravských zemích.

Farmářské trhy drobných farmářů byly rovněž mezi prvními, kdo nesměl prodavat své produkty, nehledě na to, že zemědělství (jakožto klíčový, strategický obor výživy, a tudíž existence obyvatelstva) v ČR zcela již zcela kontroluje Babišův Agrofert.

Teď už jen chybí, aby pod pevnou pěstí Babiše byli uvězněni rebelující živnostníci, což je, ostatně, na spadnutí, a máme tu národní tragedii, přesně tak, jak ji popisuje Vojtěch Jasný ve filmu Všichni dobří rodáci.

Evropou obchází strašidlo - strašidlo komunismu! Jen poněkud zakuklené pod záminku Covid.

Lidé bděte a nedejte se!

koronavirus politika
Hodnocení:
(2.5 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.