Strašidlo komunismu obchází Evropu pod covidovou rouškou
Ilustrace: pixabay.com

Strašidlo komunismu obchází Evropu pod covidovou rouškou

18. 12. 2020

Babišovo "ANO" jsou zakuklení kryptokomunisté. A jako narušitelé a pátá kolona s jasně totalitárními znaky neztrácejí čas s likvidací demokracie v naší zemi. 

Důkazem je jasná snaha o likvidaci živnostníků a malého rodinného podnikání. Vláda sice svádí uzavírání malých provozoven na coronavirus, ale je nad slunce jasnější již z předchozí první vlny covidu, že malé místní provozovny neuzavřela nikoli kvůli riziku šíření viru (pokud nechala ty mamutí, nadnárodní obchodní řetězce otevřené), ale kvůli tomu, aby mohla mít kontrolu nad tím, že po vyhubení českého středního a malého podnikání, lidem nezbyde, než se nechat zaměstnat v otrockém pracovním procesu ve firmách, které vlastní a ovládá např. holdig Babišovy rodiny a jeho švagrů.

Likvidace středního stavu za Babiše se u nás děje přesně v kontextu totalitních zájmů těch, kdo vládnou. Sám Babiš, jakožto pozitivně lustrovaný spolupracovník s StB a kádr minulého komunistickeho režimu, je rovněž jasným důkazem, že v této zemi stále vládnou komunisté, pouze pod jiným logem. 

 Fakt, že v České republice nebyla po 89' zakázaná KSČ, a že se jí dovolilo pouze přejmenovat na KSČM a existovat v parlamentních strukturách dál, je největším selháním a důkazem, že nikdy ani o změnu totalitárního systému v demokratický ani nešlo. A dnes sklízíme shnilé plody této prohnilé ideologie. Začalo Babišovym trikem jeho kontroly nad malými podnikateli pod zástěrkou EET, a končí uplným uzavřením, a tudíž likvidací živnostníků. 

Nepřipomíná vám to něco? Jistě. Rok 1948! Již vyzkoušená a léty prověřená metoda diktatury českých a moravských zemích.

Farmářské trhy drobných farmářů byly rovněž mezi prvními, kdo nesměl prodavat své produkty, nehledě na to, že zemědělství (jakožto klíčový, strategický obor výživy, a tudíž existence obyvatelstva) v ČR zcela již zcela kontroluje Babišův Agrofert.

Teď už jen chybí, aby pod pevnou pěstí Babiše byli uvězněni rebelující živnostníci, což je, ostatně, na spadnutí, a máme tu národní tragedii, přesně tak, jak ji popisuje Vojtěch Jasný ve filmu Všichni dobří rodáci.

Evropou obchází strašidlo - strašidlo komunismu! Jen poněkud zakuklené pod záminku Covid.

Lidé bděte a nedejte se!

koronavirus politika
Hodnocení:
(2.5 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Mária Lamoš
... ale dělat z covidu "politiku" nikam nevede.
Mária Lamoš
ANO nevolím a pana Babiše se nezastávám, ale dělat z covidu "poliku" nikam nevede ...
Oldřich Čepelka
To je docela vyhrocený příspvek. To by bylo na samostatnou diskusi. Ale že se autorka odvážila to zveřejnit, už za to má hvězdičky.
Jarmila Komberec Jakubcová
Komunisté mají cca 3,5% preferencí a pomalu mizí jejich voličská základna. Dnes já osobně mám větší strach z novodobého neomarxismu, který k nám proudí ze Západu. Rusové naopak si vychutnávají kapitalismus, protože ho vlastně nepoznali. Přešli z feudalismu do socialismu. Část dnešní mládeže je daleko názorově levicovější než zkostnatělí komouši.Tak bych se zase těch stávajících tolik nebála.
Václav Soukup
Ten článek je jeden velký / blábol / a autorka si ho mohla v tomto čase odpustit !
Hana Šimková
Tak jsem opravdu ráda, že píši humorně jenom o svých osobních problémech. Vůbec nemají cenu takovéto diskuze. Nic dobrého to nepřináší. Také si myslím o dnešní situaci svoje, ale vám to neprozradím .Nemá to totiž žádnou cenu.
Jitka Caklová
P.D. Pokud kdokoliv vidí problém v názoru druhého, respektive, pokud Vy vidíte problém v mém názoru, tak vězte, že z mého pohledu to se mnou nesouvisí. Je to z Vašeho úhlu pohledu (z Vašich životních zkušeností) a tudíž nemám potřebu se tím dál zabývat a plýtvat svojí energií :-)
Petr Dvořák
Paní Caklová, 1) Nikoho nepoučuji, jak má diskutovat. Jen jsem zkonstatoval neoddiskutovatelné, že pouhé vyslovení názoru není diskuze. 2) Zpochybňování názorů druhých, je vlastně motorem pokroku. Jak slastný by pro vás musel být život v době, než někdo začal zpochybňovat názor, že Země je placatá a že Bůh ji stvořil za sedm dní včetně dáchnutí si po práci. A není tak daleko doba, kdy za zpochybňování toho správného názoru končili lidé v uranových dolech. Dnes se již opět za nesprávný názor (např. v USA) vyhazuje z práce. V někom to holt je pod kůží, aniž by si to uvědomoval.
Jitka Caklová
Raději si "si vycintám to svoje", co mám prožité, o čem něco vím, navíc související s tématem, než abych zpochybňovala názory druhých, a poučovala je, jak mají diskutovat :-)
Jana Kollinová
Pane Dvořáku, souhlasím s Vámi. K článku obvykle píšeme příspěvky, k diskuzím nabízí i60 jiné chaty, třeba chat Politika nebo Ring. Nahlédněte a připojte se, pokud Vás téma osloví. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...