Šála a kabátek. Klasika pro chladné dny a všechny generace
Ilustrační foto: pinterest.com

Šála a kabátek. Klasika pro chladné dny a všechny generace

27. 12. 2020

Kdo má kvalitní krátký kabát a šály různých barev, nemusí si v chladných dnech nikdy zoufat, že nemá co na sebe. Tato klasická kombinace je důkaz, že rozdíly mezi tím, co se takzvaně hodí v určitém věku, neexistují.

Když má pěkný kabátek a šálu oblečenou žena šedesátiletá nebo sedmdesátiletá vypadá zpravidla stejně dobře jako by vypadala, kdyby jí bylo třicet. A je jedno, jestli je štíhlá nebo spíše plnějších tvarů. Kabátek neutrální barvy je kousek nadčasový, který vydrží v šatníků klidně desítky let, pokud je z kvalitního materiálu a má klasický střih.

Ženy, které móda baví, k němu jen obměňují šály, svetříky, čepice, rukavice a zpravidla pak působí, že jsou pokaždé oblečeny módně, zajímavě. Obvykle vypadají lépe, než ty, které mají šatník plný dlouhých kabátů, kožichů, sportovních bund. Příznivkyně této nesmrtelné kombinace se také často nebojí výrazných barev na doplňcích a vědí, že i v nevlídných chladných dnech se dá klidně nosit růžová, žlutá, červená.

Samozřejmě, že nikdy neuškodí mít v šatníku kromě kabátku černého či béžového i nějaký ten výrazný, třeba červený nebo zelený. Pokud se někdo obává, že se s ním doplňky hůře kombinují, obává se zbytečně. Ideální je vytvořit si s postupem let osvědčené barevné kombinace, ve kterých se žena cítí dobře a pak se dají zimy přežít vesele a barevně.

Tady je malá inspirace, co si pod takovou zimní klasickou a přesto zdaleka ne nudnou módou představit.

móda
Hodnocení:
(4.8 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.