Registrace fungují, jen je nutné vyčkat delší dobu na bezpečnostní PIN
FOTO: MZČR

Registrace fungují, jen je nutné vyčkat delší dobu na bezpečnostní PIN

15. 1. 2021

Ministeretsvo zdravotnictví spustilo registrace k očkování proti nemoci covid-19. Od osmé hodiny ranní se do systému snaží registrovat tisíce lidí, což systém zpomaluje. Nicméně, registrace funguje.

Ti, kdo se snaží zaregistrovat k očkování proti covidu-19, musí být trpěliví. Nápor zájemců o registraci zpomaluje systém a hned v prvním kroku registrace nastává problém.

Po zadání telefonního čísla, na které má dojít SMS s bezpečnostním PIN kódem, se zdánlivě nic neděje. SMS dlouho nepřichází. Pokus o zaslání nového PINu je však zbytečný. Je potřeba vyčkat několik minut (5 - 10 min) a PIN dojde. Kdo se tedy chce ještě dnes zaregistrovat, musí trpělivě počkat na PIN a neodcházet z registrační stránky.

Poté, co vám PIN dojde, objeví se tato stránka:

reg2.png

 

Po vyplnění údajů zájemce o registraci se následně dostane na stránku, kde už je možné vyhledat termíny pro očkování. Ty však mohou být zatím nefunkční, protože stát v první fázi očkuje zdravotnický personál a personál a klienty v domovech pro seniory. Po registraci se tedy můžete do formuláře k rezervaci konkrétního systému vrátit později, až budou termény vypsány.

 

 

koronavirus
Hodnocení:
(5.1 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.