Registrace fungují, jen je nutné vyčkat delší dobu na bezpečnostní PIN
FOTO: MZČR

Registrace fungují, jen je nutné vyčkat delší dobu na bezpečnostní PIN

15. 1. 2021

Ministeretsvo zdravotnictví spustilo registrace k očkování proti nemoci covid-19. Od osmé hodiny ranní se do systému snaží registrovat tisíce lidí, což systém zpomaluje. Nicméně, registrace funguje.

Ti, kdo se snaží zaregistrovat k očkování proti covidu-19, musí být trpěliví. Nápor zájemců o registraci zpomaluje systém a hned v prvním kroku registrace nastává problém.

Po zadání telefonního čísla, na které má dojít SMS s bezpečnostním PIN kódem, se zdánlivě nic neděje. SMS dlouho nepřichází. Pokus o zaslání nového PINu je však zbytečný. Je potřeba vyčkat několik minut (5 - 10 min) a PIN dojde. Kdo se tedy chce ještě dnes zaregistrovat, musí trpělivě počkat na PIN a neodcházet z registrační stránky.

Poté, co vám PIN dojde, objeví se tato stránka:

reg2.png

 

Po vyplnění údajů zájemce o registraci se následně dostane na stránku, kde už je možné vyhledat termíny pro očkování. Ty však mohou být zatím nefunkční, protože stát v první fázi očkuje zdravotnický personál a personál a klienty v domovech pro seniory. Po registraci se tedy můžete do formuláře k rezervaci konkrétního systému vrátit později, až budou termény vypsány.

 

 

koronavirus
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Tomáš Staníček
V páteční odpoledne jsem registroval 7 členů z našeho Klubu seniorů. Ve večerních hodinách naskočily termíny pro očkování v naší okresní nemocnici, takže registrace i rezervace v pohodovém průběhu během prvního dne.
Olga Štolbová
Dnes kolem poledne jsem se zaregistrovala, oba PINy přišly rychle za sebou, žádné čekání. Jen rezervace bude asi oříšek, vakcíny nejsou a tím pádem ani volné termíny. No, budu to občas zkoušet ... ♥
Martin Vrba
Z internetu i osobně znám dost lidé, kteří se nechtějí dát očkovat za žádnou cenu, já k nim rozhodně nepatřím. A tak se domnívám, že z hlediska logiky a logistiky by bylo žádoucí i tyto lidi někde centrálně registrovat, aby se všem organizátorům očkování ulehčilo a získali přehled a aby se dostalo dříve na ty, kteří se už očkování nemohou dočkat, mezi které já patřím. Pokud zarytý odpůrce očkování změní názor, tak by měl mít pak možnost být do očkování také zahrnut, ale až na konec fronty mezi jemu podobné.
Eva Stoklasová
Hlavně, že někteří stále vše kritizují, ale skutečnost si nikdo neověří...Děkujeme za informace.
Hana Řezáčová
Taky jsem před chvílí zaregistrovala maminku - registrační PIN přišel vzápětí, rovněž rezervační, jen místa nejsou volná ... Je nutno sledovat, kdy dorazí další dodávka vakcín a poté zkusit rezervaci (s použitím rezervačního PIN, který mi byl zaslán dnes) na reservatic.com/ockovani ...
Soňa Prachfeldová
Ano, zaregistrovala jsem kamaráda pred chvilkou bez potíží, jen termin nelze, až za několik dní doporučení a PIN platí stejný pro přihlášení termínu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.