Vesta je součást základu šatníku, který nikdy neomrzí
Ilustrační foto: pinterest.com

Vesta je součást základu šatníku, který nikdy neomrzí

29. 1. 2021

Existují nadčasové kousky oblečení, které se dají nosit řadu let a nikdy nevyjdou z módy. Typickou představitelku této kategorie je vesta. A je jedno, jestli je pletená, prošívaná, zimní, jarní, barevná nebo nebo nenápadná.

Mezi vestou a její majitelkou často vzniká přátelství na dlouhá léta. Velmi často se takto do přízně dokážou vetřít vesty prošívané. Dají se totiž nosit v podstatě od jara do podzimu, včetně mírných zim. Záleží jen na tom, zda si pod ně majitelky vezmou trička, košile nebo teplé svetry. Taková vesta může ženu provázet jak na procházce v parku, tak na výletě do hor, ale klidně i v situaci, kdy je vhodné obléknout si šaty či sukni. S vestami se totiž dají vytvářet nejrůznější kombinace. V létě je možné vzít si k dlouhým rozevlátým kytičkovaným šatům vestu džínovou či pletenou, na podzim  může krásná nadýchaná prošívaná vesta posloužit jako doplněk hrubého svetru stejně jako doplněk dlouhých pletených šatů.

Když jde o vesty, fantazii se meze nekladou, jediným omezením je snad postava. Zpravidla nepůsobí nejlépe, když si žena kyprých tvarů vezme vestičku miniaturní sahající maximálně do pasu, která zvýrazní každý faldík. I když vlastně, proč ne, někomu se může líbit právě ono. Většinou je však sázkou na jistotu vesta trochu volnější, sahající pod pas. 

Přestože je to nyní s nakupováním nebo spíše zkoušením oblečení poněkud složité, výprodeje zimního zboží jsou na e-shopech v plném proudu a právě nyní se dá nějaká taková vestička, ze které se může stát přítelkyně na celý život, výhodně zakoupit.

Tady je malá inspirace dokazující, že vesty sluší ženám v každém věku.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.