Brýle nejsou nepřítel. Naopak, staly se módním doplňkem
Ilustrační foto:pixabay.com a ingimage.com

Brýle nejsou nepřítel. Naopak, staly se módním doplňkem

5. 2. 2021

Pryč je doba, kdy žena v brýlích byla považována za starou, nudnou paní. Brýle bývaly považovány za nepříjemnou nutnost. Nyní se však staly módním doplňkem a každá dáma si může vybrat takové, které jí sluší.

Existují dokonce případy, kdy ženy slyší ze svého okolí, že s brýlemi vypadají lépe než bez nich. Pro některé extravagantní dámy se výrazné, neobvyklé brýle staly přímo jejich poznávacím znamením.

Jiné ženy raději volí model nenápadný, praktický. Faktem však je, že výběr obrouček dioptrických brýlí je tak obrovský, že si musí vybrat každá žena. Chce to samozřejmě jen čas, odhodlání obejít různé prodejny a nenechat si vnutit první obroučky v nejbližší optice. Limitem jsou pak samozřejmě i finance, protože některé brýle mohou přijít na dost vysoké nemilé částky.

Na druhé straně, mnozí lidé jsou ochotni právě do brýlí investovat, protože dobře vědí, že pokud s nimi chtějí žít v přátelství, musí jim dobře padnout. Tlačící nebo z nosu neustále sklouzávající brýle sice mohou být zajímavým módním doplňkem, ale soužití s nimi je mizerné.

Některé dámy vyššího věku se bojí vybrat si brýle výrazné, případně barevné. Je to škoda, protože právě takové velmi často dovedou z šedé myšky udělat zajímavou osobnost. A nikde není řečeno, že člověk musí mít brýle jen jedny a nosit na každou příležitost stejné.

Tady je malá inspirace, že se ani starší ženy nemusejí bát trošku si v tomto směru zaexperimentovat.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.