Tohle už není můj svět!
Ilustrační foto: pixabay.com

Tohle už není můj svět!

17. 2. 2021

Dánsko v prosinci minulého roku přijalo změnu zákona, na jehož základě může být za znásilnění považován jakýkoliv sexuální akt bez jasného souhlasu obou, případně všech "zúčastněných" osob. Toto téma se živě diskutuje i v dalších státech jako jsou USA, Velká Británie, Německo a nepochybně bude projednáno i v EU, která již za dobu své existence doporučila a schválila slušný počet podobných "šíleností".

Co k tomu dodat? Vždy si pokládám základní otázku "Komu to poslouží a kdo z toho bude mít největší zisk"? V tomto případě jsem rychle dospěl k závěru, že se taková "zhovadilost mohla narodit" v nějaké právnické firmě, kde se už těší na obrovské zisky. Zásah do intimních záležitostí miliónu lidí jim vrásky na čele neudělá. Po "sexuálním harašení", nepřiměřené propagaci homosexuality a dalších snah o rozbíjení klasické rodiny tady máme další záměr o "oslabení západoevropské civilizace", což je cílem podivných korporací, které se snaží o nastolení tzv. "Nového světového řádu"!

Jsem rád, že jsem starý, a doufám, že se nedožiju doby, kdy si mladí lidé u nás budou pomocí mobilní aplikace vyřizovat souhlas k něčemu tak ryze přírodnímu a nevýslovně krásnému, jako je tělesná láska!

vztahy a sex
Hodnocení:
(5.2 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.