Tohle už není můj svět!
Ilustrační foto: pixabay.com

Tohle už není můj svět!

17. 2. 2021

Dánsko v prosinci minulého roku přijalo změnu zákona, na jehož základě může být za znásilnění považován jakýkoliv sexuální akt bez jasného souhlasu obou, případně všech "zúčastněných" osob. Toto téma se živě diskutuje i v dalších státech jako jsou USA, Velká Británie, Německo a nepochybně bude projednáno i v EU, která již za dobu své existence doporučila a schválila slušný počet podobných "šíleností".

Co k tomu dodat? Vždy si pokládám základní otázku "Komu to poslouží a kdo z toho bude mít největší zisk"? V tomto případě jsem rychle dospěl k závěru, že se taková "zhovadilost mohla narodit" v nějaké právnické firmě, kde se už těší na obrovské zisky. Zásah do intimních záležitostí miliónu lidí jim vrásky na čele neudělá. Po "sexuálním harašení", nepřiměřené propagaci homosexuality a dalších snah o rozbíjení klasické rodiny tady máme další záměr o "oslabení západoevropské civilizace", což je cílem podivných korporací, které se snaží o nastolení tzv. "Nového světového řádu"!

Jsem rád, že jsem starý, a doufám, že se nedožiju doby, kdy si mladí lidé u nás budou pomocí mobilní aplikace vyřizovat souhlas k něčemu tak ryze přírodnímu a nevýslovně krásnému, jako je tělesná láska!

vztahy a sex
Hodnocení:
(5.2 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
Kdyby měla dát souhlas domovní důvěrnice tak zcela určitě vymřeme.
Václav Soukup
Jo je to tak. Za našich mladých let by jsme jenom psali a psali souhlasy, až by nás ruka bolela !
Irena Mertová
No to má Elen pravdu - já jsem myslela, že jde o souhlas písemný. Tak jsem si to teď našla na Novinkách: Souhlas může být ústní nebo písemný, advokáti ale upozorňují, že nejlepší pro vyhnutí se případným sporům bude písemný souhlas..... Předloha zavádí nové trestné činy, a to znásilnění či sexuální zneužití z nedbalosti, za což budou hrozit až čtyři roky vězení. „Aspekt nedbalosti se bude posuzovat v případech, kdy jedna ze stran nedá výslovný souhlas. Hmmm...
Elena Valeriánová
Já si naivně myslela, že s milováním (chcete-li tedy sexuální akt) by měli!!! souhlasit oba (všichni zúčastnění). Ono tomu tak není?
Václav Soukup
To jsem rád pane Charváte, že Vás můj malý příspěvek zaujal. Myslím i na svoji vnučku, v jakém světě bude jednou žít a snažím se jí postupně vysvětlovat základní hodnoty života, které jsou neměnné. Mějte se hezky !
Jitka Caklová
Líbí se mi poznámka paní Vladislavy, "....... Je rozhodně zajímavější, než chat z poslední doby o tom, co koho bolí." Dnes se "přece nenosí", například psát o tom, že někdo umí být šťastný z toho co má a nedělá si vrásky z toho, co nemá. Všichni jsme tvůrci, co si vytvoříme, to máme.
Dana Puchalská
Jejda,jejda....jdu se štípnout. Občas žasnu,nad čím někteří lidé hloubají... :-) :-)
Václav Soukup
Tu fotografii vybrala redakce a myslím, že v dnešním světě je téměř nevinná ! Mně se také moc líbí a děkuji redakci, že můj strohý článek obohatila !
Vladislava Dejmková
Mě ta fotka také zaujala. Žila jsem zde na íčku s pocitem, že sem takové věci moc nepatří. Ale odkaz na tu diskusi mě zaujal, tak jsem si tam početla. Je rozhodně zajímavější, než chat z poslední doby o tom, co koho bolí.
Antonín Nebuželský
Já se zeptám doktora, potom vám povím :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...