Dermacol Elixir - unikátní péče
o pleť s mořskými řasami

Dermacol Elixir - unikátní péče
o pleť s mořskými řasami

2. 12. 2012

Dermacol, česká kosmetická značka a dvorní dodavatel líčidel a kosmetiky pro scény Národního divadla, představuje unikátní řadu péče o pleť Dermacol Elixir s dary moře, především s mořskými řasami z francouzské Bretagne. Stejně jako se my musíme poprat s různými životními problémy, které přináší čas, tak mořské řasy musí zápasit s přílivem, odlivem, studenými proudy či znečištěním. Proto jsou vyzbrojeny silnými účinnými protilátkami.

Dermacol Elixir je rozdělený do čtyř ucelených řad kosmetické péče pro ženy ve věku 30+, 40+, 50+ a 55+. Každá řada obsahuje speciální složky perel, kaviáru, safíru a platiny, které efektivně působí proti vráskám, potlačují příznaky stárnutí, navrací pleti mládí, jas a vyhlazenou strukturu. Olga Knoblochová, zakladatelka značky Dermacol, doporučuje pleťovou řadu Dermacol Elixir kombinovat
s pravidelným cvičením obličejové gymnastiky, která pleti vrací pružnost, vyhlazuje vrásky a bojuje proti příznakům stárnutí. 

PEARL ELIXIR –prevence proti vráskám 30+
Pleť je ve 30 letech většinou sama o sobě krásná, ale začínají se již objevovat první drobné linky. Perla jako symbol perfektní krásy zpomaluje proces stárnutí, zvyšuje buněčný metabolismus, udržuje vlhkost a poskytuje ochranu proti nepříznivému prostředí. Řada Dermacol Pearl Elixir obohacená o koenzym Q 10 poskytuje pleti hydrataci, energii a ochranu proti prvním vráskám.

SAPHIR ELIXIR – péče proti vráskám 40+
Kolem 40. roku naše radost, stres, úsměvy, nekontrolované pohyby mimických svalů způsobují přirozené vrásky, které se prohlubují, a rysy začínají být povadlé.  Mořské řasy a safírový prášek působí na redukci hlubších vrásek, intenzivně stimulují a podporují buněčnou obnovu a pomáhají pleti navrátit trojrozměrnou strukturu. S hypoalergenními krémy Dermacol Saphir Elixir je pleť vyhlazená a získává výrazně mladistvější vzhled.

GOLD ELIXIR – péče proti vráskám 50+
Postupem času okolo 50. roku pleť ztrácí svoji pevnost a pružnost, kontury obličeje jsou povadlé. Kaviár je účinný pomocník při obnově buněčné struktury pleti, výrazně stimuluje její regeneraci a zpomaluje proces stárnutí. Obsahuje proteiny, vitaminy A, D a mnoho stopových prvků, díky nimž pleť získá
i optimální výživu.  S hypoalergenní péčí Dermacol Gold Elixir jsou kontury obličeje jasnější, pleť je svěží a viditelně vyhlazená.

PLATINUM ELIXIR – péče proti vráskám 55+
Vzhledem k poklesu hormonální aktivity, zpomalení metabolismu pokožky a obnovy buněk jsou stále viditelnější stopy času. Hloubkově obnovující řada Dermacol Platinum Elixir obnovuje reliéf pleti a navrací buňkám mladistvý tvar. Účinné spojení platiny a oligosacharidů regenerují a posilují ochranu pokožky. Kontury tváře jsou zpevněny, pleť je pružnější a hluboké vrásky jsou redukovány.

kosmetika zdraví
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.