Dermacol Elixir - unikátní péče
o pleť s mořskými řasami

Dermacol Elixir - unikátní péče
o pleť s mořskými řasami

2. 12. 2012

Dermacol, česká kosmetická značka a dvorní dodavatel líčidel a kosmetiky pro scény Národního divadla, představuje unikátní řadu péče o pleť Dermacol Elixir s dary moře, především s mořskými řasami z francouzské Bretagne. Stejně jako se my musíme poprat s různými životními problémy, které přináší čas, tak mořské řasy musí zápasit s přílivem, odlivem, studenými proudy či znečištěním. Proto jsou vyzbrojeny silnými účinnými protilátkami.

Dermacol Elixir je rozdělený do čtyř ucelených řad kosmetické péče pro ženy ve věku 30+, 40+, 50+ a 55+. Každá řada obsahuje speciální složky perel, kaviáru, safíru a platiny, které efektivně působí proti vráskám, potlačují příznaky stárnutí, navrací pleti mládí, jas a vyhlazenou strukturu. Olga Knoblochová, zakladatelka značky Dermacol, doporučuje pleťovou řadu Dermacol Elixir kombinovat
s pravidelným cvičením obličejové gymnastiky, která pleti vrací pružnost, vyhlazuje vrásky a bojuje proti příznakům stárnutí. 

PEARL ELIXIR –prevence proti vráskám 30+
Pleť je ve 30 letech většinou sama o sobě krásná, ale začínají se již objevovat první drobné linky. Perla jako symbol perfektní krásy zpomaluje proces stárnutí, zvyšuje buněčný metabolismus, udržuje vlhkost a poskytuje ochranu proti nepříznivému prostředí. Řada Dermacol Pearl Elixir obohacená o koenzym Q 10 poskytuje pleti hydrataci, energii a ochranu proti prvním vráskám.

SAPHIR ELIXIR – péče proti vráskám 40+
Kolem 40. roku naše radost, stres, úsměvy, nekontrolované pohyby mimických svalů způsobují přirozené vrásky, které se prohlubují, a rysy začínají být povadlé.  Mořské řasy a safírový prášek působí na redukci hlubších vrásek, intenzivně stimulují a podporují buněčnou obnovu a pomáhají pleti navrátit trojrozměrnou strukturu. S hypoalergenními krémy Dermacol Saphir Elixir je pleť vyhlazená a získává výrazně mladistvější vzhled.

GOLD ELIXIR – péče proti vráskám 50+
Postupem času okolo 50. roku pleť ztrácí svoji pevnost a pružnost, kontury obličeje jsou povadlé. Kaviár je účinný pomocník při obnově buněčné struktury pleti, výrazně stimuluje její regeneraci a zpomaluje proces stárnutí. Obsahuje proteiny, vitaminy A, D a mnoho stopových prvků, díky nimž pleť získá
i optimální výživu.  S hypoalergenní péčí Dermacol Gold Elixir jsou kontury obličeje jasnější, pleť je svěží a viditelně vyhlazená.

PLATINUM ELIXIR – péče proti vráskám 55+
Vzhledem k poklesu hormonální aktivity, zpomalení metabolismu pokožky a obnovy buněk jsou stále viditelnější stopy času. Hloubkově obnovující řada Dermacol Platinum Elixir obnovuje reliéf pleti a navrací buňkám mladistvý tvar. Účinné spojení platiny a oligosacharidů regenerují a posilují ochranu pokožky. Kontury tváře jsou zpevněny, pleť je pružnější a hluboké vrásky jsou redukovány.

kosmetika zdraví
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Nejsem tu od toho, abych dělala placenou reklamu Dermacolu. Je ale pravda, že při srovnání s cizími dražšími značkami Dermacol klidně obstojí. Něco z řady Platinum elixir používám a nestěžuji si. A koho kosmetika moc nezajímá, ten ať si přečte něco jiného zajímavého.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...