Moje e-knihy

Moje e-knihy

20. 4. 2021

Moderní doba. Knihy k potěšení a pobavení čtenářů již vycházejí v různých nových podobách, ale i když přece jen, tisk je tisk a držet v ruce pěknou vázanou knihu s povětšinou černými řádky, barevnými i černobílými obrázky, to je to pravé. Pokrok však nelze zastavit, možná jen někdy přibrzdit, ale nakonec, proč by to i s knihami mělo být jinak.

Objevily se knihy vydávané elektronicky, audio knihy, možná jsem něco přehlédl a jsou již i jiné knihy. Dají se ještě nazvat knihami? Někdo si s tím měl dát tu práci a zkusit pro ně vymyslet moderní název. Ale jedno pro všechny zůstává stejné. To je to, co do obsahu autor vložil, na čem si dal záležet.

Také já vláčen moderní dobou jsem se přizpůsobil, kromě dvou knih dříve vydaných v nakladatelstvích tiskem, vydal jsem i e-knihy v nakladatelství E-KNIHY JEDOU, eknihyjedou.cz.

První z nich je soubor povídek S dobou vstříc…, další s říkankovou poezií S duchem doby a Životu vstříc. Všechny jsou doplněny i ilustracemi mé drahé manželky, zůstávají vzpomínkou na ni, nedávno ukončila svou životní pouť na tomto světě, a to nečekaně brzy.

E-knihy se dají objednat za rozumnou cenu přímo na eknihyjedou.cz, tam je též uvedeno, kde i jinde je e-knihu možné zakoupit.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.