Moje e-knihy

Moje e-knihy

20. 4. 2021

Moderní doba. Knihy k potěšení a pobavení čtenářů již vycházejí v různých nových podobách, ale i když přece jen, tisk je tisk a držet v ruce pěknou vázanou knihu s povětšinou černými řádky, barevnými i černobílými obrázky, to je to pravé. Pokrok však nelze zastavit, možná jen někdy přibrzdit, ale nakonec, proč by to i s knihami mělo být jinak.

Objevily se knihy vydávané elektronicky, audio knihy, možná jsem něco přehlédl a jsou již i jiné knihy. Dají se ještě nazvat knihami? Někdo si s tím měl dát tu práci a zkusit pro ně vymyslet moderní název. Ale jedno pro všechny zůstává stejné. To je to, co do obsahu autor vložil, na čem si dal záležet.

Také já vláčen moderní dobou jsem se přizpůsobil, kromě dvou knih dříve vydaných v nakladatelstvích tiskem, vydal jsem i e-knihy v nakladatelství E-KNIHY JEDOU, eknihyjedou.cz.

První z nich je soubor povídek S dobou vstříc…, další s říkankovou poezií S duchem doby a Životu vstříc. Všechny jsou doplněny i ilustracemi mé drahé manželky, zůstávají vzpomínkou na ni, nedávno ukončila svou životní pouť na tomto světě, a to nečekaně brzy.

E-knihy se dají objednat za rozumnou cenu přímo na eknihyjedou.cz, tam je též uvedeno, kde i jinde je e-knihu možné zakoupit.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Děkuji za seznámení se zajímavým nakladatelstvím. Ať se vaše knihy dobře prodávají. Přeji hodně sil v nelehkém období.
Zdeněk Horenský
Díky všem...
Soňa Prachfeldová
Pane Zdeňku, to je pěkné, práce ať duševní, či tělesná opravdu pomůže. Ať se vám daří.
Jana Šenbergerová
Je mi líto, že radost ze společného díla vám pokazila nečekaná ztráta. Vzpomínky naštěstí zůstanou. Také jsem díky vám nahlédla do světa e-knih a zjistila, že není až tak marný, jak se mi zpočátku jevil. Vaší pěkné knížce přeji úspěšnou cestu za čtenáři.
Elena Valeriánová
Ráda jsem se seznámila s něčím pro mne novým. Na doporučený web jsem již nahlédla, zajímavé. Posloucháme audioknihy. Přeji Vám hodně tvůrčích sil a spokojených čtenářů. Je mi líto Vaší ztráty.
Jan Zelenka
Také o e-knihách uvažuji. Zatím vydávám jen klasicky. Zkusím ještě elektronická vydání u těch úspěšných- Hodně štěstí.
Zuzana Pivcová
Věřím, že tvorba Vám hodně pomůže, moc Vám to přeji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.