Trochu jiná Bulovka
Úvodní foto: autorka

Trochu jiná Bulovka

30. 5. 2021

Dcera mého přítele mne vezla brzy ráno na první očkování proti covidu na Bulovku. Zatímco na mne čekala, procházela se kolem parkoviště. Na jeho konci objevila výhled na Vltavu. Když jsem se vrátila, nadšeně mi o něm vyprávěla. Řekla jsem, že příště si s sebou vezmu foťák. Doma jsem si ale uvědomila, že bych ji nerada zdržovala. Jistě bude spěchat do práce.

Vydala jsem se tam tedy několik dní poté sama. Měla jsem v úmyslu pouze dojít na příslušné místo, udělat několik fotek a vrátit se. Nakonec to dopadlo jinak. Už cestou jsem vnímala krásné stromy, keře, příjemná místa. Všimla jsem si také cesty vedoucí nad parkovištěm. Když jsem vyfotila, co jsem měla v plánu, vydala jsem se po ní. Žasla jsem nad spoustou zeleně, která mě obklopovala. Pak jsem ještě objevila lesní pěšinku, po níž jsem došla snad na nejvyšší místo areálu. Výhled sice dost zakrývaly stromy, ale i tak se mi moc líbil. Sešla jsem někam, kde jsem ještě nikdy nebyla, a na orientační tabuli jsem snadno našla cestu k východu. Udělala jsem krásné skorokolečko.

Na Bulovku chodím od dětství. Přesto jsem ji znala velmi málo. Měla jsem radost, že jsem to trochu napravila. Díky tomu, že poprvé jsem nešla na vyšetření nebo hospitalizaci.

Projdete se kousek se mnou?

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...