Je dobojováno. Šampionát v Rize i naše tipovačka mají své vítěze
FOTO: Stream Česká televize

Je dobojováno. Šampionát v Rize i naše tipovačka mají své vítěze

6. 6. 2021

Po dva týdny jsme sledovali těžká hokejová klání v lotyšské Rize, která byla pořadatelem letošního mistrovství světa v hokeji. Bláznivý turnaj, na kterém největší favorité prohrávali s outsidery, je u konce. Mistry světa jsou nakonec Kanaďané, kteří porazili Finsko.

Kanada, která se ze základní skupiny dostala do finálových bojů "s odřenýma ušima" nakonec porazila ve čtvrtfinále Rusko, v semifinále USA, a ve finále Finsko. Dvakrát přitom Kanaďané ve finálovém zápase prohrávali. Pět minut před koncem zápasu však vyrovnali na 2:2: a v nastaveném čase vstřelili zlatý gól. Finové berou stříbro, třetí skončily Spojené státy americké, které v boji o bronz hladce porazily Německo.

Hokejové zápasy sledovali určitě i čtenáři portálu i60, tedy alespoň ti, kteří soutěžili v naší hokejové tipovačce. Ta byla dramatická jako samotné hokejové finále. Dlouho v tipovačce držela první místo paní Ivana Kosťunová, kterou po vypadnutí Čechů ve čtvrtfinále vystřídal na čele průběžného pořadí pan Vladimír Mrázek a ještě další soutěžící. Po finálovém zápase, kdy jsme za tip "Kdo se stane mistrem světa" rozdali 15 bodů, se opět pořadí změnilo a nakonec skončilo takto:

1. Anna Čípová, 175 bodů

2. Jiřina Urbánková, 162 bodů

2. Vladimír Mrázek, 160 bodů

 

Na pořadí všech tipujících se můžete podívat zde.

 

Gratulujeme vítězům a děkujeme všem čtenářům, kteří se soutěže zúčastnili a vydrželi tipovat až do konce mistrovství světa. Nezbývá než věřit, že příští rok čeští hokejisté konečně zabojují o medaile.

Příznivci Tipovačky se už ale mohou těšit na další soutěže. Tipovat se budou výsledky fotbalového Mistrovství Evropy a také tenisového Wimbledonu. Sportu zdar a tipovačce zvlášť!

hokej sport Tipovačka
Hodnocení:
(4.7 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...