Je dobojováno. Šampionát v Rize i naše tipovačka mají své vítěze
FOTO: Stream Česká televize

Je dobojováno. Šampionát v Rize i naše tipovačka mají své vítěze

6. 6. 2021

Po dva týdny jsme sledovali těžká hokejová klání v lotyšské Rize, která byla pořadatelem letošního mistrovství světa v hokeji. Bláznivý turnaj, na kterém největší favorité prohrávali s outsidery, je u konce. Mistry světa jsou nakonec Kanaďané, kteří porazili Finsko.

Kanada, která se ze základní skupiny dostala do finálových bojů "s odřenýma ušima" nakonec porazila ve čtvrtfinále Rusko, v semifinále USA, a ve finále Finsko. Dvakrát přitom Kanaďané ve finálovém zápase prohrávali. Pět minut před koncem zápasu však vyrovnali na 2:2: a v nastaveném čase vstřelili zlatý gól. Finové berou stříbro, třetí skončily Spojené státy americké, které v boji o bronz hladce porazily Německo.

Hokejové zápasy sledovali určitě i čtenáři portálu i60, tedy alespoň ti, kteří soutěžili v naší hokejové tipovačce. Ta byla dramatická jako samotné hokejové finále. Dlouho v tipovačce držela první místo paní Ivana Kosťunová, kterou po vypadnutí Čechů ve čtvrtfinále vystřídal na čele průběžného pořadí pan Vladimír Mrázek a ještě další soutěžící. Po finálovém zápase, kdy jsme za tip "Kdo se stane mistrem světa" rozdali 15 bodů, se opět pořadí změnilo a nakonec skončilo takto:

1. Anna Čípová, 175 bodů

2. Jiřina Urbánková, 162 bodů

2. Vladimír Mrázek, 160 bodů

 

Na pořadí všech tipujících se můžete podívat zde.

 

Gratulujeme vítězům a děkujeme všem čtenářům, kteří se soutěže zúčastnili a vydrželi tipovat až do konce mistrovství světa. Nezbývá než věřit, že příští rok čeští hokejisté konečně zabojují o medaile.

Příznivci Tipovačky se už ale mohou těšit na další soutěže. Tipovat se budou výsledky fotbalového Mistrovství Evropy a také tenisového Wimbledonu. Sportu zdar a tipovačce zvlášť!

hokej sport Tipovačka
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.7 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Blahopřeji všem, kteří vytrvali, obzvláště pak vítězům. Aničko, palec nahoru.
Krejcar Stanislav
Jaký pak bláznivý turnaj ? Normální sportovní klání národních hokejových družstev na MS v Rize. A o outsaidrech se už dávno nedá mluvit ! Redaktor asi trpí sklérozou, když zapomíná, že už před lety reprezantanti ČR podlehli finům které trenoval a připravil československý trener a byli poraženi i švýcarskými reprezentanty . Jarda Jagr také odmítl pokračovat v reprezentaci a nejen pro svůj věk. Československá doba bratří Holíků, Jiříků, Nedomanských ,Mikulášů a Dzurilů je už opravdu minulostí našeho mládí.
Jana Kovářová
Přidávám se s gratulací všem, kteří tipovali lépe než já. Je to prima zábava.
Jiřina Urbánková
Děkuji panu Raškovi a celé redakci za možnost zpestřit si tyto dny Tipovačkou. Byl to "litý boj "až do konce. Moc gratuluji vítězce Aničce a těším se na další Tipovačku - fotbalovou či tenisovou. Hezký den všem.
Anna Potůčková
Všem vítězům gratuluji a i já se těším na další tipovačku. Mám ji ráda, člověk se zabaví a je to tak trochu i adrenalinová záležitost.
Anna Čípová
Děkuji redakci, že tipovačku připravila. Určitě s tím měla hodně práce. Mé vítězství je dílem náhody, na třech otázkách jsem získala 35 bodů. Už se těším na další tipovačku.
Eva Mužíková
Gratuluji všem, také i Ivaně za tu bramborovou. Na to, že jsem se zapojila někde až v polovině, moje rány od boku/ neznám sílu jednotlivých týmů/, mne až překvapily..., kolik bodů jsem " opravdu nečekala".. Prima soutěž...Tipovat tenis se ale netroufám, nerozumím ani jednotlivým otázkám, jsem tenisové " tele/. Ale ten fotbal asi zkusím, kdo si hraje, nezlobí:)))
ivana kosťunová
Jitko, děkuji, ale letos to opravdu všechno záviselo na náhodě, protože výsledky byly velmi nepředvídatelné :))
Jitka Chodorová
Blahopřeji všem vítězům a přeji krásné další tipovačky, člověk se dostane do jiné reality. Ještě bych se chtěla vyjádřit ke slovům Lenky K., kterou sport očividně nezajímá, ale rozumu má na rozdávání. Přeji i Ivaně K. , která dlouho vedla v pořadí, její 4.místo je velice pěkné umístění, je vidět, že tato paní sportu( hokeji) dost rozumí.
ivana kosťunová
Bylo to napínavé a těsné až do konce. Výhercům gratuluji. Bramborová medaile, kterou jsaem získala, je taky bezva, už se těším na další Tipovačku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.