Muzea a galerie v Praze
jsou za symbolické ceny

Muzea a galerie v Praze
jsou za symbolické ceny

8. 12. 2012

V rámci čtvrtého ročníku Oslav Prahy bude v sobotu vstup na expozice a výstavy do předních pražských galerií a muzeí zdarma nebo se ceny vstupenek sníží na symbolické ceny.

Národní muzeum plošně zlevnilo v rámci akce vstupenky do svých budov na polovinu. Levněji se tak mohou návštěvnici podívat na expozice v Muzeu Antonína Dvořáka, Národopisném muzeu, Českém muzeu hudby, Náprstkově muzeu asijských, afrických a amerických kultur, Muzeu Bedřicha Smetany nebo v Národním památníku na Vítkově.

Stejná sleva čeká návštěvníky také v budovách Národní galerie v Praze. Milovníci umění si tak za polovinu běžné ceny mohou vychutnávat stálé expozice umění 20. a 21. století ve Veletržním paláci, výstavy Františka Kupky v Salmovském paláci nebo se nechat uchvátit expozicí evropského umění od antiky do konce baroka ve Šternberském paláci. Poloviční cena vstupu bude v sobotu i do budov Galerie hlavního města Prahy.

Zdarma se mohou lidé přijít podívat od všech expozice Muzea hlavního města Prahy, Muzea Policie ČR, Muchova muzea i do muzea France Kafky.

Pozorovat hvězdnou oblohu, nebo sledovat pořady o astronomii mohou lidé v sobotu za jednotnou cenu 30 korun. Uměleckoprůmyslové museum, které prezentuje ve svých výstavách sbírky textilu a módy, skla a keramiky, tisku a mnoho dalších cenných předmětů, pak zlevnilo vstup na 70 Kč.

galerie muzeum Praha
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.