Kolik medailí získají čeští sportovci na olympiádě v Tokiu? Tipněte si v naší Olympijské tipovačce
Odstartovaly letní olympijské hry v Tokiu. Kolik medailí přivezou čeští sportovci?

Kolik medailí získají čeští sportovci na olympiádě v Tokiu? Tipněte si v naší Olympijské tipovačce

24. 7. 2021

Tipovačku si tentokrát mohou vyzkoušet i ti, kteří sport příliš nesledují, anebo se nechtějí věnovat soutěži dlouhodobě. Letošní olympijská tipovačka je jednorázová, stačí odpovědět na všechny otázky najednou a čekat, jak to všechno dopadne.

Do Tokia vyslal Český olympijský výbor celkem 115 českých sportovců. Nejpočetnější výpravu mají atleti, dále basketbalisté, plavci, cyklisté, zástupci vodních sportů (slalom, veslování, kanoistika) či střelci (skeet, uuška, malorážka).

Jaké jsou medailové naděje Čechů?

Na poslední olympiádě v Rio de Janeiro získali čeští sportovci celkem 10 medialí, z toho jednu zlatou, dvě stříbrné a sedm bronzových medailí. Adepty na nejvyšší umístění rozhodně má Česko i letos. Naděje se vkládají například do vodního slalomáře Jiřího Prskavce, lezce Adama Ondru či českých tenistek. Obhajovat zlato bude judista Lukáš Krpálek a překvapit může i nejzkušenější česká olympionička - oštěpařka Barbora Špotáková.

Všechny tipy za deset minut

Stejně jako je jiná letošní olympiáda (bez diváků kvůli nemoci covid), je i jiná tato tipovačka. Na rozdíl od těch tenisových či fotbalových tipovacích soutěží nebude nutné sledovat olympiádu od začátku do konce. Tipovat se bude především na zisky medailí (kdo či kolik medailí získá). Tipování zabere maximálně deset minut, a tak si jej tentokrát může zkusit každý čtenář.

PRAVIDLA TIPOVAČKY
Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můžete zde), který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky). Tato tipovací soutěž je (na rozdíl od předchozích tipovaček) jednorázová. Na všechny otázky lze odpovědět najednou, další se nebudou přidávat. Jednotlivé tipy bude redakce vyhodnocovat průběžně podle termínů závodů jednotlivých disciplín. POZOR, všechny tipy musí být vyjádřeny číslem. Na otázku např. "Získá medaili tenista Petra Kvitová (ANO 1, NE 2) vepíšete do formuláře číslo 1, pokud si myslíte, že Petra Kvitová medaili získá nebo číslo 2, pokud tipujete, že medaili nepřiveze. Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti).Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů. Tři soutěžící, kteří získají nejvíce bodů, obdrží od redakce knižní ceny.

 

Tak do toho, tipovat můžete už nyní na tomto místě, a to nejpozději do pondělí 26. července do 22.hodin.

A hlavně držte palce českým olympionikům!

 

Hodnocení:
(4.8 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...