Trička z Íčka. To není jen rým či špás,
ale naše čerstvá novinka pro vás!
Trička pro věrné Íčkaře

Trička z Íčka. To není jen rým či špás,
ale naše čerstvá novinka pro vás!

5. 10. 2021

Máte rádi Íčko? Pak se určitě neobjedete bez naši nových triček, která můžete mít. Mají tři motivy a jsou k mání v bílé a černé barvě.

Na tričku můžete mít logo i60, nápis „Tahle země není jenom pro mladý“ a motiv „Žiju naplno“. Objednat si ho můžete na eshop.i60.cz.

Nákupem trička podpoříte náš portál a pomůžete také šířit povědomí o jeho existenci. Jedno tričko stojí 280 korun. Vyzvednout si ho můžete buď osobně (v tom případě lze platit v hotovosti), nebo ho obratem zašleme poštou. Předem Vás nicméně prosíme o shovívavost: máme na skladě určitý počet triček v různých velikostech, ale je možné, že budeme některá muset nechat dotisknout a v tom případně bude dodací lhůta o něco delší. O tom bychom vás informovali.

Eshop na i60.cz bude do budoucna otevřen pro výrobky všech, kteří o to stojí. Šijete, pletete, malujete obrazy, vyrábíte keramiku, bižuterii či jiné výrobky, které byste chtěli prodávat? Vydali jste vlastním nákladem knihy a hledáte pro ně odbyt? Pak se ozvěte na email i60@i60.cz nebo volejte na telefonní číslo 603242494.

 

i60.cz móda
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.