Kdy je seniorský věk výhodou?
Ilustrační foto: Pixabay

Kdy je seniorský věk výhodou?

12. 11. 2021

Seniorský věk v sobě nese hodně zážitků a moudrostí, ale i blbostí předchozí doby a tak může docela kvalifikovaně do toho kecat těm mladým (a nemusí to být zrovna jen F.L. Věk), když je vidí, že se zase chtějí dopustit stejných chyb - blbostí. Ale většinou je údělem „věku“ se jen vyrovnávat a smířit se s tím, co přináší nová generace a to se týká i sportu. Ale reptat do všeho taky může ten „věk“ stejně, jako puberťáci nám, když jsme byli „u moci“ tehdy my.

Mladíci – tak slyšte zoufalý výkřik jednoho nespokojence: Formát nového „Fed Cupu” přejmenovaného na „Pohár Billie Jean Kingové“ jste totálně podělali a postavili jste ho tedy na stejnou úroveň mužskému „Davis Cupu“. Blbost byla tedy spravedlivě rozdělena a i u ní – u blbosti, už tady panuje pěkná genderová vyváženost. Ale chválím vás za to, že se začínají na velkých soutěžích užívat plně digitální čároví rozhodčí, kteří na nás promlouvají lidským hlasem a střídají se „muži“ a „ženy“ a zase spravedlivě 50 na 50%.

Já, protože mám smysl pro humor a abych ukázal, že jdu i s dobou, že jsem jen neustrnul ve své době, že dokonce mám ještě vizionářské postřehy, tak bych těm „robotickým rozhodčím“ v tomto případě do budoucna úmyslně ponechal ten „robotický hlas“. Copak oni nemají právo na to, aby se mohli vyjadřovat po svém, jaký „zobák“ jsme jim vtiskli ještě my při jejich zrodu s jejich nezpochybnitelným otcem K. Čapkem? Z jakého důvodu se mají opičit po lidech? – Jen by se toho měly už konečně chytit nějaké neziskovky, které bojují za práva robotů? :)

Podzimní soutěžení 2021
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...