Fotoreportáž: Dvě v jednom
Foto: Naděžda Špásová

Fotoreportáž: Dvě v jednom

19. 3. 2022

Tento příspěvek jsem nazvala takto proto, že jde o dvě vycházky. První se konala 28.2.22 a druhá 18.3.22 a jedná se, jak jinak, o Střížák. Oba dva dny bylo krásně, jen s tím rozdílem, že ten únorový den byl jasnější, ale hodně blátivý. Na druhou stranu březnová vycházka byla suchá, větrná a oparová, takže hory a Středohoří nebyly téměř vidět. Přesto jsem se snažila fotit, samozřejmě rybník, tentokrát z druhé strany.

Bláhově jsem se domnívala, že už bude nahoře znát jaro. Chyba lávky, od února se bohužel nezměnilo téměř nic. Žádná zeleň, kytičky nikde, jen se mi podařilo, jako vždy, vyfotit pejsky, což mi vždycky udělá radost. Cestou domů jsem vyfotila všebořický kostelík a - světe, div se - dokonce i kytičky. Když jsme zaparkovali u nás na sídlišti, nejenom to, že už máme zelenou trávu, ale i to, že se na mě smály fialky a sedmikrásky, bylo krásnou tečkou této vycházky.

Zvu vás na naše oblíbené procházkové místo, bohužel se tam usadil zemědělec a už má zoráno pro letošní úrodu. Zatím tam není zákaz vstupu a věřím, že nikdy nebude. Ale znáte to, jeden nikdy neví, co se komu urodí v hlavě. Odstrašující ukázkou je současná situace na Ukrajině.

 

 

cestování fotografování
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...