Pečení bez námahy s perfektním výsledkem
FOTO: Concept

Pečení bez námahy s perfektním výsledkem

25. 4. 2022

Mít těsto za pár minut uhnětené bez bolavých rukou a namožených zad? Nehromadit doma tisíc pomocníků, ale vlastnit pouze jednoho, který všechno obstará?

Ano, i to je možné, a to s multifunkčním kuchyňským robotem Concept RM7000, který umí hníst, míchat, šlehat, strouhat, mlít, mixovat, tvarovat cukroví nebo plnit klobásy.

Jednoduché ovládání

Na ovládání kuchyňského robota není vůbec nic těžkého. Je vybaven jedním otočným knoflíkem, kterým regulujete pět rychlostí a program PULSE pro okamžité dosažení maximálního výkonu. Dále už tam naleznete pouze tlačítko, kterým zvedáte rameno robota, abyste mohli bez problémů vyměnit nástavec či vyjmout nerezovou mísu. Metly se mění pouhým otočením a stlačením nahoru, mixér s mlýnkem a struhadlem se otočením zacvaknou buď na vrch mixéru, nebo na jeho čelo. Nebude-li něco dokonalé zaklapnuté, robot se díky bezpečnostní pojistce nespustí, takže pořádně zkontrolujte, jestli vše sedí tak, jak má.

Kvalitní zpracování

U robotu se nemusíte bát, že by se vám časem rozsypal jak domeček z karet. Má totiž celokovové zpracování, ať už se jedná o vnitřní převody nebo celé tělo. Kuchyňský robot je také vybavený přísavkami, které jsou zespodu přístroje. Robot položíte tam, kde ho chcete mít a on se sám přisaje a ani se nehne. Nerozhodí ho ani hnětení tužšího těsta.

Suroviny zpracuje pořádně

Robot pracuje na základě planetárního systému míchání, což znamená, že má podobný pohyb jako planety ve vesmíru. Metla či hák se otáčí kolem své osy a zároveň kolem obvodu mísy, takže dokáže suroviny dokonale zpracovat. K perfektnímu výsledku ještě dopomáhá vysoký příkon 1 200 W.

 rm7010_01.jpg

 

Co všechno je možné nalézt v balení?

Součástí balení je široká škála příslušenství, která z robota dělá multifunkčního pomocníka, s kterým v kuchyni všechno hravě zvládnete.

  • Nerezová mísa o objemu 5 l je samozřejmostí. Jde krásně zacvaknout do robotu, takže se nemusíte bát, že by vám během míchání skákala.
  • Balónová metla je ideální na šlehání lehkých směsí. Poradí si s krémy, bílkovým sněhem nebo šlehačkou.
  • Hnětací hák je specialistou na každé kynuté těsto.
  • Míchací metla si poradí s třenými těsty nebo máslovými krémy.
  • Skleněná nádoba mixéru o objemu 1,5 l rozmixuje studené i teplé pokrmy. Stačí chvilka a máte připravené lahodné krémové polévky, omáčky, pyré nebo koktejly.
  • Struhadla pětkrát jinak vás osvobodí od ustrouhaných kůžiček či nehtů, stačí si vybrat správné struhadlo a vkládat suroviny do přístroje. Přístroj zvládne jemné i hrubé strouhání, krájení tenkých a silnější plátků, a dokonce vám přesně nastrouhá brambory na bramboráky.
  • Mlýnek na maso se třemi nástavci vám umele maso podle potřeby. Husté sítko se hodí na přípravu směsí na paštiky, střední na sekanou či karbanátky a sítko s největšími otvory je vhodné využít na směs na klobásy.
  • Speciální nástavec na plnění párků a klobás vám pomůže s využitím namleté směsi na uzeniny a ulehčí vám naplnění střívka. Klobásu máte raz dva hotovou.
  • Tvořítko cukroví se čtyřmi různými otvory bude vaším nejpoužívanějším nástrojem během Vánoc. Stačí jedno těsto, ale díky tvořítku budete mít hned několik druhů cukroví. Stačí těsto vložit do nástavce a tvořítkem vám vyjede již připravené cukroví. To pouze odtrhnete a vložíte na plech.

Jestli stále přemýšlíte, zda by se vám robot do domácnosti hodil, představte si ten ušetřený čas, který vám robot daruje. Během toho, co pracuje, si můžete poklidit linku, umýt nádobí nebo vymastit pekáč. Nemusíte několik minut stát se šlehačem v ruce a čekat až se vyšlehají bílky. Jednoduše necháte pracovat robota a vy si mezitím zařídíte potřebnější záležitosti.

Kuchyňské robota si můžete bez problémů designově sladit s vaší kuchyní, protože Concept nabízí hned tři barevné varianty – bílou, béžovou a černou. Prohlédnou si je můžete zde

Pro ještě lepší pochopení, jak kuchyňský robot pracuje, si pusťte video:

 

domácnost gastronomie
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.