Jarní barvy a vzory nepatří k vyššímu věku? Nesmysl. Dámy díky nim mládnou
Ilustrační foto: Pexels

Jarní barvy a vzory nepatří k vyššímu věku? Nesmysl. Dámy díky nim mládnou

12. 5. 2022

Žijeme v době minimalistické. Projevuje se to mimo jiné tím, že ženy preferují jednoduché pohodlné oblečení v nenápadných a elegantních barvách. Takový šikovně složený šatník odpovídá aktivnímu životnímu stylu. Ale je fajn, pustit si občas do života nějakou divočinu, ne?

Možná, že si každá dáma pod výrazem divočina představí něco jiného, my tentokrát máme na mysli oblečení. Barevné, veselé, s květy a vzory. Takové, jakého se většina žen v první chvíli leká. Pak následují věty „to se brzy okouká, nedá se to kombinovat, je to příliš výrazné až nevkusné, na mě se to nehodí“.

Všechny ženy, které to říkají, mají částečně pravdu. Výrazné vzory by neměly v šatníku převažovat, ale zároveň jsou na světě k tomu, aby ho zpestřovaly. Takže je jistě moudré nosit celý život černou, modrou a bílou barvu, protože to svědčí o dobrém vkusu, nicméně nějaká barevná halenka s výraznými květy rozhodně není výraz nevkusu. Naopak.  Někdy je prostě nálada vzít si na sebe něco výrazného, veselého a vůbec není třeba se tomu bránit.

Jsou ženy, které mají vzorovaných halenek či šatů mnoho a ty jednobarevné považují za totální nudu. Jiné dámy mají výrazných kousků v šatníku jen pár, přesně pro ty vzácné dny, kdy na ně přijde chuť. Další je však tvrdošíjně odmítají. Mohou mít dobré důvody, někomu vzory skutečně nesluší. Ale největší nesmysl je, používat jako zdůvodnění nechuti k nim věk. Věty „na to už jsem stará, takové vzory se hodí na mladé“ v této souvislosti znějí poměrně často.

Tak tady je malá ukázka, že výrazné vzory nosí ženy všeho věku a je mnoho případů, kdy v nich prostě vypadají skvěle.

 

moda1.png

moda2.png
                                                                                                                 Všechny fotografie: Pexels

 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...