Rozloučení se školou
FOTO: autorka

Rozloučení se školou

30. 6. 2022

Dnes jsme se zúčastnili menší akce pro děti trochu pomalého myšlení základní školy z Opočenské ulice v Dobrušce. Zaměstnanci školy jim připravili pohádkovou hru O kouzelné Berušce.

Na šesti stanovištích měli splnit dva úkoly. Před zadáním jsme jim řekli něco o stanovišti, na kterém se ocitli a zadali úkoly. Na prvním stanovišti byla Květa Holcmanová, ta chtěla od dětí pojmenovat pohádkové postavičky a malý test, Irena Plodková zadávala dětem házení míčkem na lahve a potom museli lepit holubičky na letadýlka, třetí stanoviště jsem obsadila já a zadávala dětem křížovku, kde v tajence byla postavička Kouzelná Beruška. Druhý úkol byl poznávání různých druhů hodin, čtvrté stanoviště patřilo Jirkovi Plodkovi, i ten měl zadávat dva úkoly, jeden byl házení na cíl, na poslední stanoviště byla převezena Květa Holcmanová, kde děti střílely z luku a odtud se vypravily k Domku F.L.Věka, kde na ně čekal poklad.

Za každý splněný úkol dostali žeton, 5 žetonů si mohli po ukončení hry vyměnit za zmrzlinu. Den se vydařil. Dětem nevadilo ani úmorné horko. Vidina zmrzliny je popoháněla k cíli.

Můj příběh škola
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.