Při výběru letních šatů na věku skutečně nezáleží
Ilustrační foto: Ingimage

Při výběru letních šatů na věku skutečně nezáleží

18. 7. 2022

To se hodí pro mladší, tahle barva není vhodná, tento střih už vůbec ne. Při vybírání šatů se mnohé ženy řídí svým věkem. Někdy je to ku prospěchu, někdy naopak. Když jde o letní dlouhé šaty volného střihu, na věku nositelky nezáleží.

Léta jsou čím dál teplejší a mnohé ženy kvůli tomu trošku mění šatník. V kalhotách se někdy nedá vydržet a tak ke slovu přicházejí lehké vzdušné šaty. Týká se to i dam, které o sobě tvrdí, že jsou spíše kalhotové a sportovní typy. Ale stačí, když teplota ve městech šplhá přes třicítku, když se chystá dovolená u moře, návštěva lázní či letní společenská událost a hned se po lehkých šatech poohlíží kdekdo.

Jistěže je dobré mít určité limity a pokud žena není s nějakou částí svého těla spokojená, není důvod, aby ji vystavovala a přitom se sama necítila sebejistě a příjemně. Zároveň je nesmysl dávat si předsevzetí typu: bylo mi padesát a proto se už nehodí, abych odhalila kolena.

Nicméně v posledních několika letech jsou v módě letní šaty dlouhé, vzdušné a volných střihů, takže jde o styl, který sluší stejně mladým dívkám i ženám vyššího věku. A co je důležité, zpravidla sedí ženám štíhlým i baculatým. Pozitivní zpráva je, že se k nim nosí boty všeho druhu, takže kdo zrovna v létě neholduje podpatkům, k šatům si může vzít baleríny, pohodlné páskové sandály, klidně i ty zdravotní nebo dokonce tenisky. K určitému rozevlátému typu šatů totiž vše vypadá dobře.

Pokud si někdo není jistý, co si pod tím představit, tady je malá inspirace a důkaz, že nejde jen o módu pro mladé dívky.

1.jpg6.jpg2 (1).jpg

5 (2).jpg4.png5 (1).jpg

                                                                                                                                    Ilustračn foto: Pexels

 

 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5.2 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.