Svetr s rolákem sluší, i když si to mnohé dámy nemyslí
FOTO: Ingimage a Pexels

Svetr s rolákem sluší, i když si to mnohé dámy nemyslí

9. 12. 2022

Vypadám jako bych neměla krk. Škrábe, vadí mi. Není slušivý. To říká nemálo žen o svetrech s roláky. Jiné však na ně nedají dopustit. Faktem je, že v zimních měsících jde o nejpraktičtější kus v šatníku.

Některé dámy si kupují roláky další a další, jiné by do své skříně nic takového nepustily a raději nosí v chladných dnech nejrůznější šály či šátky. Svetry s roláky se však objevují stále dokola v nových kolekcích a jde o typ oblečení, který nikdy nevyjde z módy. Dají se pořídit levně v běžných obchodních řetězcích, stejně jako za pár tisíc korun v luxusních obchodech.

Ovšem právě u roláků  se vyplatí trošku větší investice a přemýšlení. Takový levný umělý opravdu může na krku poněkud kousat. Naopak, velmi kvalitní vlněné, mnohdy i kašmírové kousky se dají občas výhodně vypátrat v second handech za slušné ceny. Zkrátka, svetr s rolákem by měl být takový, aby po jednom vyprání nebyl zmuchlaný a žmolkovitý.

Když se už žena ovšem rozhodne do kvalitního roláku investovat a cítí se v něm dobře, zpravidla pak jde o složku jejího šatníku, která ji provází mnoho let. A výhodou takového roláku je, že se dá nosit do práce, na vycházky po městě i na výlety do hor. Hodí se k kabátům i bundám, ke kalhotám i k sukním.

Tady je malá inspirace, že krásný rolák může udělat krásnou i jeho nositelku a platí to v každém věku.

 

b.png

a.png

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.