Můj zážitek roku: tábor
Ilustrační foto: Pixabay

Můj zážitek roku: tábor

16. 12. 2022

Zaslechla jsem informaci, že se již třetím rokem koná tábor pro dospělé a že je fajn. Zkusit se má všechno, takže jsem se přihlásila. Konal se v září a programem tohoto týdenního pobytu byla výuka kreativního psaní a učení dalších možností, které umí náš chytrý telefon. Našimi učiteli byl písničkář, kytarista, bloger Dušan Bitala -pořadatel tábora a spisovatelka, redaktorka a scénáristka Dagmar Digma Čechová.

Konalo se to v Jižních Čechách na Vesnickém statku Václava Koubka, rovněž hudebníka, harmonikáře a zpěváka v Chotěmicích u Soběslavi.

Výuka byla prakticky celý den s pauzou na oběd v blízké hospodě a poobědový odpočinek. Po večeři, kterou vždy na střídačku pro všechny připravila jedna dvojice z nás účastníků, byl někdy táborák, někdy soutěže, promítání filmů nebo společenské hry. Ubytováni bylo podle zájmu ve stanech s podsadami nebo pokojích. Kvůli špatnému počasí jsme zvolili raději teplejší pokoje.

Pobyt byl zakončen vtipnou táborovou hrou, v níž jsme ukázali a prověřili, co jsme se za ten týden naučili. Vítězná dvojice byla odměněna.
I přesto, že většinu času byla zima a pršelo, jsme si pobyt moc užili. Určitě, pokud se tábor bude napřesrok opakovat, nedáme si tento zážitek, kdy jsme se nejen dobře pobavili, hodně nasmáli, ale i mnohé užitečné naučili, ujít a zase se všichni přihlásíme.

Zážitek roku 2022
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.