Vkus „starších kluků“
Ilustrační foto: Pixabay

Vkus „starších kluků“

23. 3. 2023

Sedím s kamarády v zaplněné hospůdce, kde rozebíráme právě naše skončené sportovní klání a další věci. Koukám kolem sebe na ty mé vrstevníky a vzpomněl jsem si na článek naší čtenářky nai 60, kde si stěžovala na svůj dobrý skutek. V domnění toho, že udělá radost svému příteli zakoupením slušivého oblečení. On ho odmítal nosit, protože se v něm prý necítí dobře. Jeho oblečení se většinou sestávalo z vytahaného trička s potiskem, bermud z druhé ruky a na bosých nohou sandály. Mylně se domníval, že takto vypadá mladistvě. Přitom působil spíše trapně a dáma se mnohdy za partnera styděla.

Jako příklad mužské devastace v oblasti estetiky uvádím množinu lidí, které bych nazval „ZAMRZLÍ ROKEŘI“. Jedná se o skupinu mužů ve věku mezi 60 a 70 lety. Je to subkultura, kterou zajímá „tvrdá“ muzika. Myslí si, že lze zastavit čas. Většinou jejich mohutná břicha těsně obepíná pobryndané černé tričko s potiskem nějaké vyčpělé metalové kapely. Hlavu mají většinou pokrytou řídkými dlouhými prošedivělými vlasy nebo jejich rezidua (zbytky) mají umně zapletené do copánků, které jim bimbají na tučném zátylku. V uchu mají na odiv velkou náušnici. Některým i visí zlatý řetěz na krku. Pijí, kouří, nesportují jako za mlada a věnují se své tvrdé muzice. Ta je pro ně Bůh. Ničí si své tělo i ducha. V tomto věku už nejde permanentně žít takovým zběsilým životem. Starší konstrukce potřebuje delší regeneraci. Na to nedbají a mají potom zdravotní problémy. Mnohdy se domnívají, že když tímto způsobem budou používat atributy svého mládí, že nezestárnou a budou věčně mladí. Bohužel to nejde, spíše tímto nezřízeným přístupem urychlí svůj konec.

Nám to chlapům nedojde, že rodina i on je součástí ženina já. Vzpomínám na mladší doby, když jsme s dětmi opustili dům, tak nás všechny manželka zkontrolovala, jestli podle ní ladíme a neděláme ostudu. Tím neříkám, že jsou všichni muži stejní. Jistě hodně z nás má skvělý vkus a dělají svým ženám radost.

muži životní styl
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...