Pořiďte si konečně pěkné vchodové dveře do domu
FOTO: www.htdvere.cz

Pořiďte si konečně pěkné vchodové dveře do domu

23. 3. 2023

Máte oblíbené vchodové dveře do domu, na které nedáte už léta dopustit? Možná je na čase pořídit si nové, které vás budou dobře reprezentovat. Přece jen první, co kdokoli uvidí, když k vám přijde na návštěvu, jsou vstupní dveře do domu.

V dnešní době se totiž vyrábí jiné dveře, než tomu bylo pár let zpátky. Nejen, že vypadají moderněji, ale také vám v mnohém usnadní život.

Moderní vzhled, snadná údržba

Porozhlížíte se po nových vchodových dveřích do domu? Pokud si chcete usnadnit život, podívejte se na materiál, kterým je dveřní křídlo potaženo. Zatímco klasické dřevo dostane po čase zabrat, PVC fólie odolá vlivu světla, počasí i dlouhodobému používání. Snadno se přitom udržuje pomocí klasických čisticích prostředků.

Díky fólii se tak nemusíte bát, že si vyberete vysněnou barvu, která dobře doplní zbytek interiéru i exteriéru vašeho domu, ale po pár letech třeba vybledne, nebo se na ní objeví různé flíčky. Barva se díky PVC folii nemění a její kvalita zůstává i po několika letech pořád stejná.

Na výběr tak můžete mít jak z klasických barev, např. bílé vchodové dveře do domu, tak z oblíbených odstínů dřeva, např. vchodové dveře do domu zlatý dub.

_06A7647.jpg

Pořádné vchodové dveře do rodinného domu

Nejen vzhled, ale i velmi omezená funkčnost sráží staré dveře ke dnu. Moderní vchodové dveře do rodinného domu dobře vypadají a zároveň dokáží ochránit vaši domácnost. Základ tvoří kvalitní rámová konstrukce, která je zpravidla vyztužena kalenou ocelí.

Tyto prvky sice nejsou na první pohled vidět, ale hrají klíčovou roli. Postarají se totiž o to, že vchodové bezpečnostní dveře do domu bez většího problému odolají manuálnímu poškození nebo vysazení. Stejně tak už plní i další funkce, například vás ochrání před hlukem a mají i tepelně-izolační vlastnosti, šetří tak vaše teplo a energie.

Na kdysi populární, ale nevzhledné, polstrování proti hluku tak můžete zapomenout. Vchodové dveře do rodinných domů můžete mít i prosklené.

Poradí vám odborníci

Máte další dotazy? Nebo se třeba nemůžete rozhodnout, jestli potřebujete vchodové dveře do domu 80 cm nebo 90 cm? S tím vším vám poradí odborníci, kteří už mají za sebou montáž spousty vchodových dveří do domu. Třeba český dodavatel bezpečnostních dveří HT dveře vám pomůže vybrat typ, velikost i dekor dveří. A pak se ještě postará o montáž včetně následného úklidu.

bydlení vybavení bytu
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.