Plážová móda je příležitost, jak se odvázat ve vyšším věku
FOTO: Pexels a Ingimage

Plážová móda je příležitost, jak se odvázat ve vyšším věku

6. 7. 2023

Tuniky, lehké šaty, splývavé košile. To jsou kousky, které mohou výrazně zpříjemnit dovolenou u moře. Pro mnohé dámy vyššího věku vyvolává jejich výběr podobný stres jako vyhledávání ideálních padnoucích plavek. Škoda, právě plážová móda by měla být příležitostí se trochu odvázat.

Mnohdy je plážové oblečení důležitější než samotné plavky. V těch jen hopneme do vody nebo se povalujeme na pláži, ovšem většinu dovolené se pohybujeme, ať už cestou na tu pláž nebo po hotelu nebo po letovisku. Což si žádá poněkud jiný způsob oblékání než je to, na které jsme zvyklé. Nebo se snad někomu chce brát si na přesun na pláž či terasu restaurace džíny, halenky, šaty? Ne, ideální je na sebe něco jen tak hodit. Ale co?

Možností je mnoho, jen je třeba se nebát a zvolit střih a barvy, které by obvykle v našem šatníku neměly šanci se zahnízdit. Když jde ale o pobyt u moře, i ty nejzapřísáhlejší vyznavačky minimalismu, mnohdy pustí uzdu fantazii a najednou vypadají jako veselí barevní motýlci. A to je dobře. Léto je třeba si užít a u léta u moře to platí dvojnásob.

Tak pokud se k němu některá dáma chystá a třeba si není jistá, co ještě přibalit, tady je malá inspirace, že i ve vyšším věku může  žena u moře vypadat vkusně, hezky, svěže a zároveň se bude cítit pohodlně.

 

1a.png

2a.png

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.7 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.