Letní móda pro baculky. Barvy rozhodně nejsou zakázány
Ilustrační foto: Pexels a Unsplash

Letní móda pro baculky. Barvy rozhodně nejsou zakázány

8. 8. 2023

Horké počasí je pro mnohé dámy plných tvarů pohroma. Necítí se dobře, když jsou příliš odhalené, ale najít vzdušné, pohodlné a zároveň slušivé oblečení je pro ně náročnější než pro dámy štíhlé, na které výrobci konfekce pamatují mnohem více.

Nicméně v posledních letech se nabídka pěkného oblečení pro korpulentní ženy výrazně zvyšuje a je to vidět i v ulicích. Jde jen o to najít si styl, který sedí, sluší, vyhovuje. Nebát se výraznějších barev, umět kombinovat. Neodsuzovat pohodlné materiály jako je bavlna či len, protože v létě opravdu nevadí poněkud pokrčený vzhled, naopak často působí ležérně, mladistvě.

V podstatě totiž neexistuje móda určená pro silnější dámy, mnohým sluší totéž co štíhlým, jen se zbytečně podceňují, skrývají. Občas je dobré zapomenout na poučky, co by se mělo a nemělo, co se hodí či ne, jaká barva je vhodná pro tu či onu ženu a řídit se jen vlastním pocitem, případně radou dobré kamarádky (pozor, opravdu dobré kamarádky).

Tak tady je malá inspirace, že i ženy s většími rozměry mají v létě mnoho možností, jak být hezké a zároveň se cítit pohodlně.

 

moda2.png

moda3.png

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.9 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.