Džíny pro starší a pokročilé. Sluší, není třeba se jich bát
Ilustrační foto: Pexels a Ingimage

Džíny pro starší a pokročilé. Sluší, není třeba se jich bát

14. 9. 2023

Jsou nudné, tuctové, nosí je každý, pro ženy ve vyšším věku se nehodí. To jsou nejčastější předsudky spojené s modrými džínami. Pro někoho je to kousek oděvu zbytečný, pro jiného nezbytný.

Zpravidla je nemají rády ženy, které vyznávají eleganci a chtějí být výjimečné. Mají totiž pocit, že modré džíny jsou příliš obyčejné, nezajímavé. Argumentují tím, že přece nebudou nosit to, co má doslova každý. Je pravda, že když se rozhlédneme na ulici, nejčastějším kouskem oblečení jsou právě modré džíny.

Ale, teď nastává čas říct ale. Džíny jsou na jedné straně tuctové, ale na straně druhé málokterý kus oděvu je možné kombinovat tak, aby tuctový nebyl. Kdo si s módou umí hrát, klidně si ke zdánlivě obyčejným džínám vezme vysoce elegantní luxusní krajkovou halenku. Nebo vysoké podpatky. Nebo tenisky, tričko, sako a šňůru perel na krk. Na první pohled nesourodá kombinace, ve výsledku často hodně zajímavý výsledek.

A navíc, džínů nyní existuje tolik variant, že už žádná žena nemusí mít strach, že by nenašla vhodné pro svou postavu. Nikde není řečeno, že pod pojmem modré džíny je třeba si představit ty klasické, úzké, obepínající boky. Někomu více sluší, když jsou dole rozšířené, jinému zase, když se rozšiřují už od pasu, zatímco další nedá dopustit ta ty co možno nejužší.

Tady je malá inspirace, že džíny sluší ženám v každém věku a že zdánlivě nesourodé kombinace mohou být vkusné, výjimečné a zábavné.

 

moda1.png

moda2.png
                                                                                                         Ilustrační fotografie: Pexels a Ingimage

 

 

 

 

 

móda
Hodnocení:
(4.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.