Už i do divadla můžete jít 
„na poslední chvíli“

Už i do divadla můžete jít
„na poslední chvíli“

30. 1. 2013

Jste-li milovníky divadla a vstupné vám někdy přijde příliš drahé, pokuste se získat lístky se zajímavou slevou. Česká divadla totiž stále častěji nabízejí neprodané vstupenky na slevových serverech. Třeba na největším slevovém portálu Slevomat prodává volná místa „na poslední chvíli“ už 27 divadel a letos se prý připojí dalších osm scén.

Zlevněné vstupenky na Slevomatu nabízejí například Divadlo Na Jezerce, Divadlo Radka Brzobohatého nebo Divadlo Komedie. Sleva se většinou pohybuje kolem jedné třetiny z ceny. Portál přiznává, že na této službě má nižší marži než na většině ostatních.

„Divadla si sama zadávají nabídky, které se pak do dvou hodin objeví na webu. A dosud se nám nestalo, že by divadlo, které tuhle službu vyzkoušelo, ji už nechtělo nadále provozovat,“ uvedl výkonný ředitel Slevomatu Peter Irikovský.

Spolupráce je výhodná pro obě strany. Divadlo obsadí volné kapacity, byť se slevou, a server má z transakce provizi. Loni si levné vstupenky na poslední chvíli koupilo pět tisíc divadelních návštěvníků, zatímco letos by jich mohlo být podle odhadů až padesát tisíc.

divadlo
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.