Vánoční zrcátko
FOTO: Dana Straková

Vánoční zrcátko

23. 12. 2023

Bylo nasněženo tak, že ani popeláři k nám nepřijeli. Jakmile napadne sníh, je pro ně velký problém sem do kopců vyjet. 

My s dědečkem jsme ale vyjeli. Mým autem. Dědeček si potřeboval požádat o nový řidičák a taky jsme si chtěli koupit vánoční stromek. Stejně už je mají nařezané, a tak je vlastně jedno, kdy ho koupíme, ne? Všechno jsme krásně vyřídili a už jsem se těšila, jak si doma uvařím kávu.

Jenže ouha, cestou domů mi na zasněžené silnici protijedoucí auto rozbilo zpětné zrcátko. Bylo to velké SUV a jemu se zřejmě vůbec nic nestalo. Nezastavil. Můj Golf, ač kombík, byl proti němu jako dětská hračka. No tak nezastavil a rozbilo se jenom sklo, to přece není žádná tragédie. To už se mi taky kdysi stalo a pro syna nebyl problém náhradní sklo koupit a vyměnit. Člověk prý hlavně nemá hledat problémy tam, kde nejsou. Jenomže já si vzpomněla na starého, osmdesátiletého souseda a jeho anabázi s uraženým zrcátkem, kdy ho obvinili, že odjel od nehody, ten druhý účastník to nahlásil na pojišťovnu a jemu za to sebrali bonus za bezeškodní průběh... Ještě tohle by mi scházelo! Dědečka jsem se na to radši ani neptala, ale ta káva doma mi opravdu moc nechutnala.

Achjo, pořád se něco děje ... No hlavně že jsme zdraví❤️

Hodnocení:
(4.8 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...