Vyhlašujeme nové literární soutěže a také novou fotosoutěž
Ilustrační foto: Unsplash

Vyhlašujeme nové literární soutěže a také novou fotosoutěž

15. 1. 2024

Na konci loňského roku jsme vám slíbili, že i letos budeme pokračovat v literárních a fotografických soutěžích. První soutěže roku 2024 jsou tu. Témata? Láska kvete v každém věku, Zpovídání a Vtipnější vyhrává.

Láska kvete v každém věku
Je to podle vás pravdivé rčení, anebo je to pouze zbožné přání či dokonce pošetilost? Převládá u vás láska k bližnímu, nebo k domácímu mazlíčkovi, anebo je vaší současnou láskou váš koníček, třeba turistika, fotografování, zahrada? Napište příspěvek na téma "Láska kvete v každém věku" a vyšlete je do naší soutěže.

Zpovídání
Máte ve svém okolí zajímavou osobu, kterou by stálo za to vyzpovídat? Člověka, který je v něčem výjimečný, něco dokázal, nebo je svými činy a chováním příkladem pro ostatní? Zamyslete se a pokud takového člověka ve svém okolí máte, zkuste s ním udělat rozhovor. Znáte někoho, s kým by bylo dobré udělat rozhovor, ale netroufáte si na to? Napište nám na i60@i60 o koho jde, čím je ten člověk zajímavý a zprostředkujte nám na něj kontakt.

Vtipnější vyhrává
Určitě i vy máte smysl pro humor, tak jej ukažte. Napište vtipnou povídku, příběh, glosu, anebo popište skutečnou situaci, kterou jste zažili, anebo se stala ve vašem okolí.

Pravidla literárních soutěží

Každý registrovaný čtenář může sepsat na každé téma dva soutěžní příspěvky a vložit je do soutěže prostřednictvím svého čtenářského profilu. Přivítáme, když budou příspěvky doprovázeny fotografiemi, ale není to podmínkou. Všechny příspěvky budou označeny štítkem Soutěž - zima 2024.
Soutěž začíná dnes a skončí 20. března 2024. V následujících dnech rozhodnou o vítězích soutěže hlasy čtenářů. Dva soutěžící s největším počtem hlasů (za všechna tři témata) získají voucher na nákup vstupenek do Národního divadla v hodnotě 500 Kč, další dva powerbanku.

 

man-7319304_1920.jpg

Fotosoutěž na téma "Stáří"

Vyhlašujeme také novou fotosoutěž. Protože letošní zima je skoupá na sníh a vyfotit zasněženou krajinu je zatím nemožné, zkusíme jiné téma: "Stáří". Je na vás, jak toto téma pojmete, tedy jestli v hledáčku vašich fotoaparátů budou lidé, zvířata, přiíroda či jakékoliv jiné objekty. 
Podmínkou soutěže jsou "čerstvé" fotografie, tedy pořízené po 15. lednu 2024. Každý soutěžící může vložit do soutěže tři snímky, a to tentokrát na šířku i na výšku. Název a popisek fotografií necháme na vás. Autoři tří nejlepších fotografií (posuzovat budeme jak technickou kvalitu, tak obsah - tedy to, jak autoři dané téma pojmou) obdrží od našich partnerů konopné produkty.
Soutěžní fotografie můžete vkládat od této chvíle na tomto místě. Soutěž končí 29. února 2024.

 

Těšíme se na vaše příspěvky  a vaše fotografie a jsme rádi, že sledujete portál i60! Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

Soutěž - zima 2024
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.2 b. / 33 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.