Domácí langoše

Domácí langoše

2. 5. 2013

Dopřejte si domácí langoše. Příprava není složitá. 

Igredience: 
1 kg hladké mouky
½ l mléka
1 droždí
1 celá zakysaná smetana (vyšší)

 

Postup:
Z přísad uděláme těsto, které vložíme do mikrotenového sáčku. Dáme do lednice a necháme do druhého dne
(může být 24 hodin). Druhý den těsto rozválíme  a vykrajujeme kolečka, která vytáhneme do velikosti talíře.

V horkém oleji usmažíme. Hotové langoše pomažeme utřeným česnekem, který byl přidán do studené vody, potom posypeme strouhaným sýrem a nakonec dozdobíme kečupem.

recepty
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.