Úspěšná léčba přístrojem
kvantové medicíny RIKTA

Úspěšná léčba přístrojem
kvantové medicíny RIKTA

20. 5. 2013

Dobrý den milí čtenáři,

dovolte mi, prosím, se zde podělit se svým skutečným příběhem. 
Po smrti mého otce maminka zůstala sama. Oba její synové již dávno opustili její hnízdo. Aby se nenudila, přihlásil jsem ji do Sokola. Maminka nikdy nesportovala, ale velice rychle si tuto činnost oblíbila a hlavně našla nové kamarádky. Společně byli na sletu v Praze, jezdili po vlastech Česka a velice si rozumněli.

Při jednom sportovním odpoledni maminka spadla přes práh a zlomila si krček. Po operaci absolvovala rehabilitační měsíc v Darkově. Už se však nikdy nezbavila pocitu bolesti a hůlky. Zanedlouho po této komplikaci se u ní začaly projevovat známky bolesti zad (vyhnutá páteř při kulhání), což léčil její lékař stále větším množstvím léků od bolesti. Maminka si na to stále stěžovala.

Pak přišla další rána. Po pravidelné procházce se jí udělalo špatně a maminka upadla tak něšťastně, že si zlomila druhý krček. Po operaci se její stav natolik zhoršil, že jsem si ji musel vzít k sobě. Už nebyla schopna se o sebe postarat. V té době se jí bolesti zad a kyčelních kloubů tak zhoršily, že nemohla už vůbec chodit. Stal se z ní "ležák".

V té době jsem se pohyboval na služební cestě v Rusku a dovezl si odtud přístroj z kosmického výzkumu - terapeutický přístroj RIKTA ESMIL 1A. Kolega mi jej doporučil, že je to světová jednička mezi přístroji kvantové medicíny. Nejdříve jsem jej vyzkoušel na sobě (mám od 30 let vyhřezlou plotýnku) a po týdenním zkoušení jsem se zbavil neustálých bolestí zad. Pak jsem vyzkoušel přístroj na mamince, a po 14tidenním ozařování maminka začala opět chodit. Dlouhodobé bolesti zad pominuly, a pominuly i bolesti po operacích kyčelních kloubů. Maminka zase chodí a pohybuje se přiměřeně svému věku (příští rok ji bude 80). Bolesti už nemá a nebere ani jeden prášek!

Já si doléčil ještě vykloubené rameno (asi dva roky neustálá tupá bolest), oba menisky po běhání a křečové žíly na pravé dolní končetině. Léčím s RIKTOU celou rodinu a sousedy a známé se 100% účinností.
A protože jsem na internetu objevil, že se to dá už koupit i u nás, doporučuji všem investovat do tohoto "zázračného" přístroje. Ono už dneska neplatí, co je ruské, to je blbé. I když to ještě někdy v nás je.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...