Rozmary počasí mohou mít 
občas vliv i na držení diety

Rozmary počasí mohou mít
občas vliv i na držení diety

18. 6. 2013

Tak tady je můj čtvrtý článek o tom, jak hubnu s KetoDiet.

Ani minulý týden neproběhl tak, jak by asi měl. Stále pršelo a bylo zima. Pila jsem méně, než bych měla. Protože bylo zima, neměla jsem žízeň. Lilo jako z konce, tak jsem ani nechodikla na procházky, všude byla voda a bláto.

S jídlem to bylo v pořádku. Když jsem nechtěla studenou syrovou zeleninu, vařila jsem si polévku z různé zeleniny, červené řepy a na zahuštění jsem přidala lžíci červené čočky. Do všeho dávám hodně čerstvých bylin, feferonku a je to velmi lahodné. Také jsem si udělala sýrovou palačinku a do ní náplň z nízkotučného tvarohu s pažitkou. Díky tomu, že jsem neměla celkem žádný pohyb, tak mi váha neubyla. V pase mám ale o 2 cm méně a přes břicho o 1 cm. Je výborné, že dieta stále funguje - i když jsem část pravidel porušovala. Dcera mi koupila ochucené olivové oleje a jsou s nimi velmi dobré saláty. Teď už se asi nebudu vymlouvat na rozmary počasí, i když to vedro... No, držte mi palce!:-)

 

Zkoušeli jste hubnout? Máte zkušenosti s nějakou dietou? Podělte se se svými zkušenostmi s ostatními čtenáři. Napište nám svůj příběh do rubriky Moje zdraví.
KetoDiet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...