Rozmary počasí mohou mít 
občas vliv i na držení diety

Rozmary počasí mohou mít
občas vliv i na držení diety

18. 6. 2013

Tak tady je můj čtvrtý článek o tom, jak hubnu s KetoDiet.

Ani minulý týden neproběhl tak, jak by asi měl. Stále pršelo a bylo zima. Pila jsem méně, než bych měla. Protože bylo zima, neměla jsem žízeň. Lilo jako z konce, tak jsem ani nechodikla na procházky, všude byla voda a bláto.

S jídlem to bylo v pořádku. Když jsem nechtěla studenou syrovou zeleninu, vařila jsem si polévku z různé zeleniny, červené řepy a na zahuštění jsem přidala lžíci červené čočky. Do všeho dávám hodně čerstvých bylin, feferonku a je to velmi lahodné. Také jsem si udělala sýrovou palačinku a do ní náplň z nízkotučného tvarohu s pažitkou. Díky tomu, že jsem neměla celkem žádný pohyb, tak mi váha neubyla. V pase mám ale o 2 cm méně a přes břicho o 1 cm. Je výborné, že dieta stále funguje - i když jsem část pravidel porušovala. Dcera mi koupila ochucené olivové oleje a jsou s nimi velmi dobré saláty. Teď už se asi nebudu vymlouvat na rozmary počasí, i když to vedro... No, držte mi palce!:-)

 

Zkoušeli jste hubnout? Máte zkušenosti s nějakou dietou? Podělte se se svými zkušenostmi s ostatními čtenáři. Napište nám svůj příběh do rubriky Moje zdraví.
KetoDiet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Králová
Jiřinko, dietu držím devět týdnů, v mém věku 70 let to jde přeci jen pomaleji než mladému organismu, ale jde to! Za tu dobu jsem zhubla o 9 kg a míry mi klesly o 8 cm přes boky a 10 cm přes břicho. Dietu budu držet ještě 14 dní.
Alena Králová
Dobrý den Svatavo, nejedná se o klasické výživové poradenství, ale o komplexní dietní program postavený na proteinové dietě. Samozřejmě, že vám výživoví specialisté KetoDiet pomohou i se sestavením jídelníčku pokud si nebudete vědět rady, ale já této služby nevyužila. V prvním kroku jsem pila proteinové nápoje a doplňovala je o zeleninu v jakékoli podobě: syrovou, dušenou i vařenou. Při pocitu hladu jsem si uvařila nezahuštěnou zeleninovou polévku, která byla také moc dobrá. Omelety od KetoDiet mně osobně velmi chutnají především ty se sýrovou příchutí. Jako další druhy mají ještě s příchutí žampionů a slaniny. Omelety jsem jedla ve druhé fázi diety a doplňovala je o syrovou zeleninu nebo jsem si udělala třeba špenátovou náplň a měla to jako hlavní jídlo. Náplně jsem různě střídala podle zeleniny, kterou jsem měla zrovna doma a co mě zrovna napadlo.
Svatava Páleníková
Dobrý den paní Králová, já jsem se dívala na ty strínky Ketodiety a nepochopila jsem, jestli vám napíšou nějaký jídelníček nebo si musíte kupovat produkty. Viděla jsem tam jakési palačinky v prášku a tak, dá se to jíst?
Jiřina Topolová
Paní Aleno, mohu se zeptat,, jak dlouho už tu dietu držíte a kolik jste zhubla? A jak to bude trvat dlouho?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.