Magazín i60: vylosování a nová
soutěž na téma Moje prázdniny!

Magazín i60: vylosování a nová
soutěž na téma Moje prázdniny!

1. 7. 2013

Těšívali jste se v dětství na prázdniny? Anebo po letech na prázdniny vašich dětí či vnoučat? Jak jste tyto báječné volné dny nejčastěji trávili? A které prázdniny byly pro vás nejkrásnější nebo nejzajímavější? Na jaké jen tak nezapomenete?

"Moje prázdniny" - ano, to je téma nové literární soutěže, která bude probíhat od 1.7. do 31.8. 2013, tedy po dobu prázdnin. Na toto téma nám budete moci psát příspěvky: články, postřehy, ale třeba i básně s prázdninovou tématikou. Mohou to být vzpomínky na vaše nejkrásnější či nejzajímavější prázdniny v dětství, ale mohou to být i příběhy, které jste o prázdninách prožili s vašimi dětmi či vnuky. Všechny příspěvky vždy označte u titulku (nadpisu) heslem "Soutěžní příspěvek". K příběhu můžete přidat i fotografii, tedy budte-li ji mít k dispozici, ale není to podmínkou.

Nejlepší příspěvky bude hodnotit redakce, vítěze vyhlásíme 3. září 2013. A o co se hraje? Mimo jiné o digitální fotoaparát, velkokapacitní flashdisk a léčivé produkty z konopí! Takže pište, už teď se těšíme na vaše příspěvky!

Jedna soutěž začíná a jedna končí. Dnes o půlnoci je uzávěrka velké fotosoutěže, v níž se hraje o plynový gril Texas společnosti Mountfield. Ještě máte několik hodin na to, abyste poslali svou fotografii na téma "Moje oblíbené místo". Vítězové soutěže budou vyhlášeni v pátek 5. července.

Již dnes ale vyhlašujeme vítěze devátého týdne vědomostního kvízu. Koho tedy vylosoval počítač? Ze soutěžících, kteří po celý týden úspěšně odpovídali na otázky, byli vylosováni:

Jiřina Osladilová a Milan Herka.

Magazín i60 přeje všem krásné prázdniny! Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři Moje prázdniny
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%