Magazín i60: vylosování a nová
soutěž na téma Moje prázdniny!

Magazín i60: vylosování a nová
soutěž na téma Moje prázdniny!

1. 7. 2013

Těšívali jste se v dětství na prázdniny? Anebo po letech na prázdniny vašich dětí či vnoučat? Jak jste tyto báječné volné dny nejčastěji trávili? A které prázdniny byly pro vás nejkrásnější nebo nejzajímavější? Na jaké jen tak nezapomenete?

"Moje prázdniny" - ano, to je téma nové literární soutěže, která bude probíhat od 1.7. do 31.8. 2013, tedy po dobu prázdnin. Na toto téma nám budete moci psát příspěvky: články, postřehy, ale třeba i básně s prázdninovou tématikou. Mohou to být vzpomínky na vaše nejkrásnější či nejzajímavější prázdniny v dětství, ale mohou to být i příběhy, které jste o prázdninách prožili s vašimi dětmi či vnuky. Všechny příspěvky vždy označte u titulku (nadpisu) heslem "Soutěžní příspěvek". K příběhu můžete přidat i fotografii, tedy budte-li ji mít k dispozici, ale není to podmínkou.

Nejlepší příspěvky bude hodnotit redakce, vítěze vyhlásíme 3. září 2013. A o co se hraje? Mimo jiné o digitální fotoaparát, velkokapacitní flashdisk a léčivé produkty z konopí! Takže pište, už teď se těšíme na vaše příspěvky!

Jedna soutěž začíná a jedna končí. Dnes o půlnoci je uzávěrka velké fotosoutěže, v níž se hraje o plynový gril Texas společnosti Mountfield. Ještě máte několik hodin na to, abyste poslali svou fotografii na téma "Moje oblíbené místo". Vítězové soutěže budou vyhlášeni v pátek 5. července.

Již dnes ale vyhlašujeme vítěze devátého týdne vědomostního kvízu. Koho tedy vylosoval počítač? Ze soutěžících, kteří po celý týden úspěšně odpovídali na otázky, byli vylosováni:

Jiřina Osladilová a Milan Herka.

Magazín i60 přeje všem krásné prázdniny! Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři Moje prázdniny
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Dobrý večer, asi jsem to trochu popletla. Měla jsem pocit, že se mohou poslat tři příspěvky, tak jsem posílala ještě jednu vzpomínku z mládí. Ale ta není uveřejněná, takže můj omyl, je to tak? Díky za odpověď.
Marie Novotná
Děkuji,příště se ,,polepším".
Ladislav Jirásek
Tak teď nevím, popsal jsem Vám příhodu, která se mi stala v Turecku a nevím, zda jsem se trefil do správného terče. Ladislav Jirásek, Brno
Marie Novotná
Soutěž-Moje prázdniny: Psal se rok 1963,mě bylo 10.Bydleli jsme v malé vesničce a do hlavního města se jezdilo vlakem ze sousední Okrouhlice.To byl pro mě svátek.Bylo to ,jako bych jela do Prahy.Tatínek mě občas vzal,abych poznala,kam budu chodit do školy na druhý stupeň.Přišlo léto ,prázdniny a maminka měla jít na operaci a tak bylo (za mě) rozhodnuto,že půjdu na tábor.Byl to ten nejsmutnější-jen pro mě.Nesoustředila jsem se na nic a jen stále myslela na maminku.Po večerech utírám slzičky do polštáře v obavách co bude dál.Našla jsem nové kamarádky,ale neutíkalo mi to.Bylo přímo to zničující.telefony nebyly a tak žádné spojení.Po 3 nedělích odjíždím domu .HURÁ.Maminka-jak jinak-je doma a v pořádku.Pak už nebyl žádný tábor. Kontakty s kamarádkami byly stále slabší,až nakonec ustaly,Někdy jen letmí pozdrav při setkání na chodníku ve městě.Až..........v r.2003 odjíždím se svazem žen na dovolenou a při nástupu do autobusu,ještě než stačím zvednou oči,kdokde sedí slyším,,no to není možný,ty snámi taky jedeš,tak to je fajn ,bude sranda"Jedna z ,,tábora".A už jí slyším ,jak všem vypravuje co,kdy a kde se stalo-tenkrát v r.1963.A potom v dalších letech jsme si psaly o všech blbinkách,co mívají děvčata zamlada. byly jsme spolu pak na více zájezdech a řádně si užíváme,když tenkrát já neměla náladu.A ostatní spolucestující s námi.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.