Luhačovické hotely předvedou
svou kuchyni na food festivalu

Luhačovické hotely předvedou
svou kuchyni na food festivalu

24. 7. 2013

Návštěvníci i obyvatelé Luhačovic budou mít v srpnu možnost poznat speciality pěti hotelů Resortu Luhačovic na jednom místě a v jednom okamžiku. 17. srpna proběhne v Luhačovicích první ročník Food Festivalu Resortu Luhačovice, který přinese vybrané speciality hotelových domů, ale také ochutnávku vín nebo sabráž sektů. Food Festival je tak další akcí Resortu Luhačovice, která má představit Luhačovice jako lákavé místo pro všechny věkové skupiny.

Hotely Resortu Luhačovice nabízí svým hostům již tradičně kvalitní gastronomii, kterou se také chystají prezentovat na Food Festivalu v Luhačovicích. Akce je jedinečnou příležitostí ochutnat speciality několika hotelových domů na jednom místě, které připraví šéfkuchaři každého z nich. Festival je určen všem gurmetům, znalcům dobrého jídla a zkušeným jedlíkům, ale také odborníkům v oboru gastronomie, rodinám s dětmi a všem, kteří si chtějí užít příjemný den plný dobrého jídla, pití a zajímavého doprovodného programu. Ten nabídne sabráž sektů, workshopy se šéfkuchaři na témata letních pikniků nebo grilování, ukázky přípravy specialit, ochutnávku vín a mnoho dalších.

„Náš šéfkuchař si na Food Festival Resortu Luhačovice připravil opravdu zajímavé tříchodové menu, které však prozatím nechám zastřené rouškou tajemství. Ostatně, doufám, že toto tajemství naší kuchyně přijde prozkoumat hodně návštěvníků, protože bych byl velmi rád, kdyby právě náš stánek byl mezi ostatními nejnavštěvovanější,“ říká Tomáš Voráček, ředitel hotelu Vega. K jednotlivým pokrmům vybrali šéfkuchaři také ta nejlepší vína ze své nabídky, aby podtrhli jedinečnou chuť každého jídla.

Food Festival je další z akcí Resortu Luhačovice, která chce Luhačovice oživit a představit je jako destinaci s moderní nabídkou pro návštěvníky všech věkových skupin. „Food Festival chápeme nejen jako možnost prezentovat vysokou úroveň gastronomie jednotlivých hotelů Resortu Luhačovice, ale také jako příležitost pro oživení dění v Luhačovicích a zvýšení jejich prestiže v rámci lázeňských míst. Zároveň chceme zvyšovat kvalitu odborného vzdělávání v gastronomii nejen v našich hotelích, ale v celé oblasti,“ dodává Tomáš Voráček.

Food Festival Resortu Luhačovice, který proběhne 17. srpna 2013 v prostorách sportovního areálu u wellness hotelu Augustiniánský dům v Luhačovicích, nabídne vybrané speciality z kuchyní hotelových domů, ale také představí regionální kuchyni a valašské speciality. Celou akci završí stylová večerní after party.

gastronomie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%