Návštěva Lískovky je vždy
gurmánským zážitkem

Návštěva Lískovky je vždy
gurmánským zážitkem

2. 4. 2012

Malá restaurace uprostřed středočeské obce Líšnice vypadá zvenku na první pohled nenápadně. To hlavní překvapení Vás však čeká uvnitř: jednoduchý moderní design, milá a pozorná obluha a hlavně vynikající kuchyně. Návštěva Lískovky je vždy skutečným gurmánským zážitkem.

Mladí majitelé Lískovky dokazují, že kvalitní restaurace nemusí být nutně umístěna v centrech větších měst. Během dvou let si vybudovali svou klientelu, která pravidelně restauraci navštěvuje. O víkendu bývá přes oběd většinou plno, a tak je určitě lepší rezervovat si místa po telefonu či mailem.  Ale i v průběhu týdne navštěvují restauraci nejen lidé z okolí, ale i milovníci dobrého jídla z cca 25 km vzdálené Prahy.

A co dobrého můžete v Lískovce ochutnat?

Ze stálého jídelního lístku si můžete jako předkrm vybrat například gratinovaný kozí sýr na lůžku z medového toastu s cibulovou marmeládou podávaný se salátkem z rukoly se sušenými rajčaty a dresingem s citrusových plodů. Z drůběžího masa je na výběr například steak z kuřecího prsa s estragenovou omáčkou a jako příloha šafránová tarhoňa. Hovězí specialitou je pak tornedos z hanger steaku s plátkem pečené foia-gras, omáčka z lišek a pečené brambory Grenaile. Denně pak restaurace nabízí čerstvý koláč či creme-brulee nebo jinou sladkost.

Speciální nabídky mívá Lískovka pak na víkendy a samozřejmostí jsou i dětská jídla. Ostatně na jídelní lístek se můžete podívat v příloze pod článkem.

Rozhodně doporučujeme Lískovku navštívit, a to jak s rodinou, přáteli či vnoučaty (k dispozici mají hezký dětský koutek), návštěvu lze spojit i s procházkou po okolí.

gastronomie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Ke stažení
Jídelní lístek restaurace Lískovka

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%