Aleš Cibulka zve čtenáře magazínu i60
na natáčení "Sejdeme se na Cibulce"

Aleš Cibulka zve čtenáře magazínu i60
na natáčení "Sejdeme se na Cibulce"

23. 8. 2013

Od září startuje v TV Barrandov další série zábavného pořadu Sejdeme se na Cibulce, jehož moderátorem je Aleš Cibulka. A on sám nyní zve čtenáře magazínu i60 k natáčení prvních dvou dílů oblíbeného pořadu.

„Rád bych osobně pozval čtenáře magazínu i60 k natáčení prvních dílů mého pořadu, a to ve čtvrtek 29. srpna ve 13.00 hodin. Věřím, že se budete bavit a že společně s námi strávíte příjemné odpoledne,“ vzkazuje čtenářům Aleš Cibulka. Naše redakce se s panem Cibulkou dohodla, že Divadlo u Hasičů a a TV Barrandov nabídne čtenářům magazínu i60 vstupenky na natáčení zdarma!

Protože je kapacita divadla omezená, volné vstupenky získá prvních 300 čtenářů, kteří se zaregistrují v naší sekci Soutěž zde. „Tentokrát není nutné odpovídat na žádnou soutěžní otázku, ale jen potvrdit zájem vepsáním jména do formuláře, a to do pondělí 26.8. Pořadatelům Divadla U Hasičů pak postačí nahlásit se heslem Magazín i60,“ říká manažer portálu Jan Raška a dodává: „Děkujeme Aleši Cibulkovi za nabídku tohoto kulturního zážitku. Jak jistě mnozí ví, Aleš se dlouhodobě věnuje problematice seniorů, což mimo jiné zmínil i v rozhovoru pro náš magazín. A nyní mohu i prozradit, že Aleš Cibulka bude v září i prvním VIP hostem našeho chatu.“

A koho si do svého pořadu Aleš Cibulka pozval? Těšit se budete moci na slavné páry z hudební branže Petru Černockou s Jiřím Pracným a Heidi Janků s Ivo Pavlíkem, a také na tváře Televize Barrandov Olgu Šípkovou, Jana Rosáka, Rudu z Ostravy a Radka Kašpárka. Vysílání pořadu s těmito hosty, které budete moci vidět na vlastní oči, se uskuteční 7. září a 14. září.

Tak tedy Sejdeme se na Cibulce!

 

O pořadu Sejdeme se na Cibulce

Každý sobotní večer se můžete těšit na Aleše Cibulku a jeho hosty nejrůznějších profesí i talentů. Každý pořad "Sejdeme se na Cibulce" je věnovaný jednomu konkrétnímu tématu, o kterém diskutuje několik známých osobností. Diváky nečeká jen debata před televizními kamerami, nýbrž také překvapivé a nestrojené záběry ze zákulisí. Základnou pro zajímavá setkání a nečekané otázky moderátora je opět Divadlo U Hasičů. Diváci tak nemusí pořad sledovat jen u televizní obrazovky, ale můžou se osobně zúčastnit i jeho natáčení.


divadlo televize
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%