Aleš Cibulka zve čtenáře magazínu i60
na natáčení "Sejdeme se na Cibulce"

Aleš Cibulka zve čtenáře magazínu i60
na natáčení "Sejdeme se na Cibulce"

23. 8. 2013

Od září startuje v TV Barrandov další série zábavného pořadu Sejdeme se na Cibulce, jehož moderátorem je Aleš Cibulka. A on sám nyní zve čtenáře magazínu i60 k natáčení prvních dvou dílů oblíbeného pořadu.

„Rád bych osobně pozval čtenáře magazínu i60 k natáčení prvních dílů mého pořadu, a to ve čtvrtek 29. srpna ve 13.00 hodin. Věřím, že se budete bavit a že společně s námi strávíte příjemné odpoledne,“ vzkazuje čtenářům Aleš Cibulka. Naše redakce se s panem Cibulkou dohodla, že Divadlo u Hasičů a a TV Barrandov nabídne čtenářům magazínu i60 vstupenky na natáčení zdarma!

Protože je kapacita divadla omezená, volné vstupenky získá prvních 300 čtenářů, kteří se zaregistrují v naší sekci Soutěž zde. „Tentokrát není nutné odpovídat na žádnou soutěžní otázku, ale jen potvrdit zájem vepsáním jména do formuláře, a to do pondělí 26.8. Pořadatelům Divadla U Hasičů pak postačí nahlásit se heslem Magazín i60,“ říká manažer portálu Jan Raška a dodává: „Děkujeme Aleši Cibulkovi za nabídku tohoto kulturního zážitku. Jak jistě mnozí ví, Aleš se dlouhodobě věnuje problematice seniorů, což mimo jiné zmínil i v rozhovoru pro náš magazín. A nyní mohu i prozradit, že Aleš Cibulka bude v září i prvním VIP hostem našeho chatu.“

A koho si do svého pořadu Aleš Cibulka pozval? Těšit se budete moci na slavné páry z hudební branže Petru Černockou s Jiřím Pracným a Heidi Janků s Ivo Pavlíkem, a také na tváře Televize Barrandov Olgu Šípkovou, Jana Rosáka, Rudu z Ostravy a Radka Kašpárka. Vysílání pořadu s těmito hosty, které budete moci vidět na vlastní oči, se uskuteční 7. září a 14. září.

Tak tedy Sejdeme se na Cibulce!

 

O pořadu Sejdeme se na Cibulce

Každý sobotní večer se můžete těšit na Aleše Cibulku a jeho hosty nejrůznějších profesí i talentů. Každý pořad "Sejdeme se na Cibulce" je věnovaný jednomu konkrétnímu tématu, o kterém diskutuje několik známých osobností. Diváky nečeká jen debata před televizními kamerami, nýbrž také překvapivé a nestrojené záběry ze zákulisí. Základnou pro zajímavá setkání a nečekané otázky moderátora je opět Divadlo U Hasičů. Diváci tak nemusí pořad sledovat jen u televizní obrazovky, ale můžou se osobně zúčastnit i jeho natáčení.


divadlo televize
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Vladislava Habásková
Dobrý den rada bych šla na p.Cibulku ale pořád nevím jestli mám zamluvené lístky ..žádné číslo jsem nedostala ..:o(( nerada bych jela zbytečně ..poradí mi někdo prosím ??
Olga Štolbová
Jestli se na mně dostane,příjdu moc ráda.Aleš Cibulka je sympaťák,jeho pořady mám ráda.Díky za pozvání.
JIŘINA HORKÁ
Bohužel,máme to poněkud z ruky,ale moc milé pozvání. Pana Cibulku mám ráda a jeho pořady si nikdy nenechám ujít.
Renata Zadražilová
Já také děkuji a určitě přijdeme. Moc se těším. Pozdravuji pana Cibulku
Petr Václavek
Díky, manželka má narozeniny, tak mám pro ni dárek!
Pavla Vítková
Moc milé pozvání, škoda, že se do Prahy nedostanu, je to pro mě moc daleko.
Helena Abrahamová
Bezvadný, díky redakci a panu Alešovi. Hned to manželovi řeknu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%