Senior Parky: Moderní bydlení
s kvalitními službami i zábavou

Senior Parky: Moderní bydlení
s kvalitními službami i zábavou

26. 10. 2013

Nadstandardní bydlení v útulných a moderně zařízených bytových penzionech s pečovatelským servisem a s rozsáhlými možnostmi zábavy a aktivit. To jsou Senior Parky, ojedinělé domovy pro seniory či osoby s handicapem.

Rezidence Senior Park se svými bytovými jednotkami o velikosti 1+kk a 2+kk vytváří adekvátní podmínky těm, kteří si chtějí zajistit na stáří pohodlí, příjemné a kvalitní zázemí a všestrannou péči.

Dostatek místa pro relaxaci

Celý Senior Park je projektován jako jednopodlažní budova obdélníkového půdorysu, uprostřed stavby je otevřené upravené atrium přístupné ze všech bytů, kolem celého atria vede krytý chodník ze zámkové dlažby, z něhož se vstupuje do jednotlivých bytů. Vně atria se nachází dostatek místa pro relaxaci a odpočinek, nechybí altánek, pergola, venkovní posezení či jezírko a zimní zahrada. Z vnější strany Senior Parku je dostatečná kapacita parkovacích míst, včetně vyhrazených míst pro invalidy. Celá zástavba se nachází přímo ve městě, výhodou tak je blízká a dostupná občanská vybavenost.

Samotné byty mají čtvercový půdorys, jsou koncipovány tak, aby se v nich lidé cítili co možná nejlépe. Celková výměra bytů 2+kk je 48 m2, byty se skládají z předsíně (7,5 m2), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (25 m2), koupelny a WC (5,5 m2) a ložnice (10 m2). Byt 1+kk má výměru 34 m2. Samozřejmostí je bezbariérovost.

Moderně vybavené byty

Vybavení bytu je skutečnou ukázkou moderního bydlení. Ve standardu jsou plastová okna, vnitřní dveře s obložkovými zárubněmi, kuchyňská linka se sporákem a digestoř. V koupelně se nachází sprchový kout se sedátkem, připojení na pračku a závěsné WC, v každém bytě je přípojka pro TV, internet, každá místnost má samostatnou regulaci teploty.

Kvalitní péče, služby i zábavný program

Senior Park je držitelem mezinárodního certifikátu kvality řízení ISO 9001, což svědčí o tom, že péče a veškeré služby jsou poskytovány na nejvyšší úrovni. O seniory se zde stará vedoucí penzionu, která ruku v ruce s hospodářkou a správcem zajišťují služby jako úklid bytu, dovoz obědů, donáška nákupů, doprava k lékaři a od lékaře. Obyvatelům Senior Parku rovněž pomáhají s veškerými kontakty s úřady a poštou. Aby se obyvatelé Senior Parku cítili co nejlépe, připravuje personál různé kulturně-společenské akce jako jsou výlety za poznáním, koncerty, divadelní vystoupení, ale také  oslavy narozenin, svátků, grilování, cvičení apod.

Přemýšlíte o bydlení v Senior Parku? Nejlépe uděláte, když se přijedete podívat a na vlastní oči se přesvědčíte o tom, že stáří může být aktivní, důstojné a plnohodnotné! Areál v Hrádku nad Nisou bude pro návštěvníky otevřen v sobotu 2. listopadu od 10:00 do 16:00 hod. Zájemci si budou moci prohlédnout celý areál, navštívit volné byty a zúčastnit se komentovaných prohlídek. „Zveme všechny, kteří se chtějí seznámit s moderním bezbariérovým bydlením v poklidném prostředí Liberecka a využít našich služeb. Návštěvníci si budou moci nejen prohlédnout celý areál, ale také poznat tamní domácí atmosféru a přátelský přístup zaměstnanců. Mohou se pochopitelně setkat s místními obyvateli nebo se na cokoliv zeptat,“ přibližuje průběh chystaného Dne otevřených dveří Emil Fedoš, obchodní ředitel společnosti. Pro návštěvníky bude připraveno malé občerstvení.

 

O projektu
Senior Park a.s.
založil v roce 2009 Jaroslav Plesník s cílem vybudovat v České republice síť bytových komplexů pro seniory a handicapované občany. V současnosti společnost provozuje penzion v Luštěnicích u Mladé Boleslavi, v Sokolči u Poděbrad, v Hrádku nad Nisou u Liberce a v Ostravě-Rychvaldě. Další objekty plánuje společnost vystavět po celé České republice, v nejbližší době v Medlově u Brna (předpokládaná kolaudace srpen 2014) a ve Slatiňanech u Pardubic, kde již vlastní pozemky pro tento účel. 

SENIOR PARKY – síť bezbariérových bytů pro seniory

- SENIOR PARK SOKOLEČ u Poděbrad, Středočeský kraj

- SENIOR PARK LUŠTĚNICE u Mladé Boleslavi, Středočeský kraj

- SENIOR PARK Hrádek nad Nisou – Donín, Liberecký kraj

- SENIOR PARK Ostrava – Rychvald, Moravskoslezský kraj

bydlení
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%