Vyhrajte přístroj Sodastream
v soutěži magazínu i60 "Můj fígl"

Vyhrajte přístroj Sodastream
v soutěži magazínu i60 "Můj fígl"

7. 11. 2013

Každý z nás občas potřebuje poradit, jak vyřešit nenadálý problém. Dříve jsme chodívali pro radu k rodičům, sousedům, přátelům, dnes většinou hledáme odpověď na internetu. Stále však platí, že nejlepší jsou většinou ty rady, jež jsou ověřeny letitými zkušenostmi. A protože našimi čtenáři jsou lidé v seniorském věku, jsme přesvědčeni, že právě vy můžete být studnicí všemožných fíglů a nápadů, jak si s náhlou situací poradit.

Můj fígl – to je také název nové soutěže pro čtenáře magazínu i60. Její podstatou je představit čtenářům portálu i60 nějaký vlastní fígl, který lze použít při řešení nějakého problému. Například jak utěsnit okna a dveře před průvanem, jak nejlépe naložit zelí na zimu, jak nejrychleji vyléčit bolest v krku, jak stáhnout kůži z kapra apod. Pokud znáte nějaký zajímavý fígl, sepište jej a pošlete do naší soutěže. Vyhrát můžete mimo jiné přístroj na osvěžující nápoj Sodastream Jet White.

Na nápad uspořádat soutěž na toto téma nás přivedla jedna z našich čtenářek, která nám v létě poslala článek s názvem "Jak přežít horko v bytě". Právě tento článeček dáváme s dovolením autorky jako vzor a první příspěvek soutěže, kterou najdete v rubrice se stejným názvem Můj fígl zde.

Všechny soutěžní příspěvky budou mít stejnou fotografii, v magazínu tedy lehce najdete mezi články soutěžní "fígl" podle obrázku, který doprovází tento text.

A jaká jsou pravidla?

Soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář, který prostřednictvím formuláře na vkládání článků pošle do soutěže příspěvek na téma "Můj fígl". Text příspěvku může být jakkoli dlouhý a může být doprovázen fotografií. Každý soutěžící může poslat celkem tři příspěvky. Redakce má právo texty upravovat (po stránce jazykové a stylistické). Soutěž trvá od dnešního dne, tedy 6.11.2013 do 20.12.2013. Poté redakce vybere 6 nejlepších fíglů, o kterých hlasováním rozhodnou sami čtenáři. Hlasování čtenářů proběhne od 23.12. do 5.1. 2014, a to 15.00 hod. Každý čtenář bude mít k dispozici celkem 5 hlasů, které bude moci jakkoli rozdělit mezi šest finálových příspěvků. Fígl s největším počtem hlasů vyhrává hlavní cenu - Sodastream Jet White, ostatní finalisté pak knižní ceny.

 

Těšíme se na váš fígl! Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.